Továbbfejlődött az Evolve Shaman: Doomhammerrel csapott le Legenden belül a deck

Továbbfejlődött az Evolve Shaman: Doomhammerrel csapott le Legenden belül a deck

Még mindig okozhat meglepetéseket az Evolve Shaman, Aggro stílusra váltott a Standard meta legnépszerűbb paklija.

Az Aggro Overload Shaman alapjaira húzta fel Silvors az Evolve mechanikát, így sikerült összerakni egy olyan decket, ami egyszerre képes brutális negyedik körös boardépítésre, miközben simán lenullázza kézből az ellenfelet. Ez az Evolve Aggro Shaman, amivel Legend 15-ig menetelt az ukrán kártyás!

Silvors's Legend #15 Evolve Aggro Shaman

Deck kód: AAECAaoIBPUEmfsCtJcD5qUDDe8B4AL5A+AG9vACj/sCnP8CjIUD9ooDxpkD1KUD2KkD1ckDAA==

Az Evolve mellé több lap is bekerült, ami kiválóan kombózható a broken egy manás varázslattal. A Desert Hare a legegyértelműbb választás, ugyanis a nyuszik mindegyike négy manás lénnyé változik egy csettintés alatt, de akkor sem kell panaszkodnunk, ha a Thunderhead tokenjei, az 1/1-es kis rusholó szikrákból varázsolunk két manás lényeket. Üres boardon is megéri majd Thunderheadet pörgetni, mivel nem csak akkor kerülünk előnybe, ha letakarítjuk az ellenfél lényeit néhány Overloadolt manakristály segítségével.

A többi lap ismerős lehet az Overload Aggro Shamanból, így került újra a középpontba Vessina és Electra Stormsurge, amik kötelező Legendary lapjai a fenti listának. Electra többfunkciós, mivel tömegirtást, burst sebzést, vagy akár az Evolve-ot is duplázhatjuk vele, minden azon múlik, hogy mire van szükségünk. Az ilyen flexibilis lapok nagyon sokat érnek egy olyan pakliban, ami alapból arra törekszik, hogy minél hamarabb behúzza a mérkőzéseket. 

Silvors 62 mérkőzést játszott a deckkel, amivel egészen őrületes eredményt ért el. 47 győzelem mellé mindössze 15 vereséget gyűjtött be, így 75,8 %-os győzelmi arány mellett ünnepelhette a szezon utolsó napjaiban kiharcolt top 20 Legend helyezését.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 
 

Kövess Minket!