Rajongói kiegészítő egyenesen a northrendi Grizzly Hillsből!

Rajongói kiegészítő egyenesen a northrendi Grizzly Hillsből!

Northrendre látogathatunk el a Hearthstone legújabb rajongói kiegészítőjében.

63-as szinttől lehetett órák hosszat questelni Northrend egyik népszerű régiójában, Grizzly Hillsben. A fenyőerdőben dúskáló tájon segíthettünk Harrison Jonesnak és a Zul'Aman maradék csapatának átjutni a troll romokon, meggyógyíthattuk Vordrassilt, a Világ Fáját, de akár más játékosokkal is harcolhattunk Blackriver Logging Camp és Venture Bay uralmáért. Ez a terület tele volt trollokkal, iron dwarfokkal és forbulgokkal, akik csak arra vártak, hogy a 198 elérhető quest valamelyikében becsatlakozzanak a kalandjainkba.

Az igazán bátrak bemerészkedhettek Drak'Tharon Keep kazamatáiba is, ahol maga King Dred és Trollgore fogadta az öt fős raideket.

Ez adta az ihletet egy lelkes kártyásnak, aki nem sajnálta az időt és energiát, hogy összerakjon egy mini-kiegészítőt, ami megeleveníti a World of Warcraft világát. A lapok között vannak brokenek és kevésbé használhatóak, de a szett nagyon egyben van, legyen szó a témáról és a rajzokról. Valami ilyesmit várunk mi is a Blizzardtól, ugyanis már csak egyet kell aludni, mivel november 1-jéről 2-ára hajnalban bejelentik a következő kiegészítőt, ami az idei utolsó tartalomfrissítése lehet a játéknak. A decemberi startig maradnak majd velünk a Wildból visszatért kártyák is, köztük az Evolve, ami önmagában határozza meg a jelenlegi Standard metát.

A Grizzly Hills mini-kiegészítő lapjaiért bökjetek rá az alábbi Furbolgra!

Nektek melyik lap nyerte el leginkább a tetszéseteket?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 
 

Galéria

Kövess Minket!