Intelt és afkolt a világbajnok, a csapata szerint nem történt semmi különleges!

Intelt és afkolt a világbajnok, a csapata szerint nem történt semmi különleges!

A Fnatic egykori toplane-ere összekerült Solo Queue-ban az iG világbajnok lövészével, JackeyLove-val. A sima győzelem helyett egészen más élményben volt része sOAZnak.

A 2019-es Worlds következtében a világ legjobb LoL játékosai rászabadultak az EUW szerverre. Így tett JackeyLove is, aki tavaly az Invictus Gaming csapatával világbajnoki címet szerzett. Egy átlagosnak induló Grandmaster - Challenger mérkőzésen azonban olyan történt, ami felkorbácsolta az indulatokat a LoL közösségben!

Senkit ne tévesszenek meg az ismeretlen nevek, Xayaht JackeyLove, Vladimirt sOAZ irányította. Érdemes röviden kitérni a kék csapatra is, ahol AP Jarvan support, Ashe mid, Kai'sa jungle és Teemo top került elő egy ilyen magas szintű meccsen. JackeyLove villámgyorsan bekezdett egy 0-3-0-val, majd úgy döntött, nincs is jobb dolog 5-ös szinten, mint egyedül meglátogatni a Rift Heraldot. Egy ilyen nem végződhetett másképp csak értelmetlen halállal, majd az egészet megkoronázta egy kis afkolás is. A regnáló világbajnok 0-7-0-ban zárt, amivel kiverte a biztosítékot sOAZnál. A francia játékos Twitteren tette fel a kérdés, hogy ki is ez a srác a VB-s felhasználójával (kevés game, nagyon magas Challenger pontszám), aki szándékosan feedel és afkol. Miután kiderült, hogy JackeLove volt az elkövető (ezen a linken minden VB-s accountot megtalálhattok), rögtön elárasztották a fenyegető és kioktató tweetek sOAZ oldalát.

Először az IG tett ki hivatalos közleményt, hogy nem találtak semmi kivetnivalót játékosuk viselkedésében, majd erre még rá is kontráztak a rajongók. Többen kiemelték, hogy mindenkinek lehet rossz napja és nem kell elítélni senkit azért, hogy egy alkalommal nem tesz meg mindent a győzelemért, sőt gyakorlatilag tálcán nyújtja azt át az ellenfelének. Mások támadták azért JackeyLove-ot, hogy profiként nem viselkedhet így. Ami biztos, hogy JackeyLove megváltoztatta a nevét, amiben arra céloz, hogy sOAZ "húzzon lefeküdni".

Nem tudni, hogy JackeyLove azért viselkedett így, mert nagyon kikapott botlane-en, vagy azért, mert nem találta meg az összhangot a random supportjával. Hétvégén a FunPlus Phoenix ellen mutathatja meg, hogy milyen az, amikor maximálisan mindent bele ad, ugyanis szombat 12:00-kor kezdetét veszi a Worlds első elődöntője!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.