Idén elmarad a World of Tanks halloween-i eseménye!

Idén elmarad a World of Tanks halloween-i eseménye!

A fejlesztők sajnálják, de megcsúsztak, és nem tudták időben elkészíteni a 2019-es halloween-i játékmódot.

A Wargaming megerősítette, hogy nem tudtak időben elkészülni a Halloween játékmóddal, így ez az esemény idén teljesen el is marad. Utóbbi nem is meglepő annak fényében, hogy történt már hasonló korábban, akkor egy zombis játékmódot szerettek volna elkészíteni a fejlesztők, de végül azzal sem készültek el időben.

Anton Pankov, a World of Tanks Operations Directora a játék hivatalos oldalán tett közzé egy rövid közleményt, amiben arról tájékoztat mindenkit, hogy igazán sajnálják, de az idei Halloween játékmód elmarad. Az igazgató arra hivatkozik, hogy a játékmód jelenlegi formájában nem olyan, amit elénk tárnának, és megérti, hogy sokan izgatottan várták az idei játékmódot, és reméli, hogy a fejlesztőcsapat tanul ebből a hibából és nem ismétlődik meg többé. 

Az idei Halloween eseményből csak ez a rövid ízelítő került ki a YouTube videómegosztó portáljára, és ez alapján egy igazán izgalmas koncepcióról lehetett szó, de természetesen megértjük és elfogadjuk, hogy egy bugoktól hemzsegő játékmód kiadása se nekünk, se a Wargamingnek nem lett volna igazán előnyös.

Ti vártátok az idei Halloween eseményt? Szerintetek is jó döntés volt teljesen eltörölni, vagy nyugodtan kiadhatták volna később is?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.