Megvan a 23 Wild kártya, ami egy ideig Standard lesz és megkapjuk őket ingyen egy ideig

Megvan a 23 Wild kártya, ami egy ideig Standard lesz és megkapjuk őket ingyen egy ideig

A fejnélküli lovas visszatér és a tarsolyában elfeledett kártyák lapulnak. A kártyákat mindenki megkapja ingyen, de nem örökre.

Ahogy azt ígérte a Blizzard, tegnap este megérkezett az új esemény híre és ezzel 23 'elfeledett' kártya tér vissza a Standard keretei közé. A Doom in the Tomb persze nem csak azoknak kedvez, akik régi motorosok és a lapok ott figyelnek a gyűjteményükbe. A buliba mindenki beszállhat, hiszen az esemény ideje alatt mindenki megkapja a lenti kártyákat. Persze nem örökre, a lapokon ott figyel majd egy jelzés, miszerint csak egy ideig maradnak majd velünk, tehát nem kapjuk meg a kártyákat permanensen, ha nem voltak meg, akkor egy hónap múlva ismét eltűnnek majd. 

Felhozatal szinten viszont nem lehet okunk panaszra, úgy néz ki, hogy a Team5 kiadta parancsba, hogy nosztalgia és a fejlesztők engedelmeskedtek. Visszatérnek olyan imádott/gyűlölt ismerősök, mint a Mysterious Challenger, a Babbling Book, a Swashburglar, a Lightbomb de a sort még sokáig folytathatnám. Az egyszer biztos, hogy a Standard borul, ahogy van, már lehet is búcsút mondani a metának, hiszen nagyon erős kártyák térnek vissza, akik köré anno paklikat lehetett építeni. Az jó kérdés, hogy most is ez lesz-e a helyzet? Egy a tuti, hogy itt az ideje belevetni magunkat a régi időkbe.

Druid

Mage

Paladin

Hunter

Shaman

Rogue

Priest

Warlock

Warrior

Neutral

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Kövess Minket!