Hirdetés

Doom in the Tomb: theorycraft Tempo Mage, Secret Paladin és Evolve Shaman

Ma este már lehet használni a 23 Wild lapot Standardban. Mutatunk három ígéretes decket az új eventhez!

Hirdetés

Ma 19:00-kor elrajtol a Hearthstone októberi eseménye, a Doom in the Tomb. A legfontosabb változtatás, hogy 23 Wild lap tér vissza pár hétre a Standard metába. Ennek apropóján beindultak a fogaskerekek a decképítők fejében és megszülettek azok a változatok, amiket érdemes lehet majd próbálgatni a következő napokban. Legutóbb N'zoth köré épült változatokat mutattunk nektek, most a "régi verziók új köntösben" feliratot véstük az alábbi cikkeket rejtő fiók oldalára. Itt a Secret Paladin, a Tempo Mage és az Evolve Shaman!

Secret Paladin

Deck kód: AAEBAZ8FCIwB6AH2As8GjpoDlJoD8KUDn7cDC54ByASvB4wOphWt8gLY/gL1iQO+mAOQmgO9pgMA

Commander Rhyssa és a Mysterious Blade nem váltotta be a hozzájuk fűzött reményeket, de a Mysterious Challenger és az Avenge érkezésével újra erőre kaphat az egykori imádott-gyűlölt deck, a Secret Paladin. Egykoron a legerősebb Tempo deckként beszélhettünk róla, azonban a fenti lista valószínű nem ér majd el ekkora sikereket. A Shielded Minibot és a Muster for Battle hiányában nem lesz annyira erős az early game, ezért simán legyorsulhatják majd a Murloc és más Aggro típusok.

Tempo Mage

Deck kód: AAEBAf0EBLgIvAjWEe72Ag27AqsEtATmBJYF4xGBsgL77AK0/ALIhwOfmwPimwP/nQMA

A Flamewaker önmagában elég ahhoz, hogy komolyan kelljen venni a Tempo Mage-et, a többi már csak hab a tortán. A Paveling (Babbling) Book még a legnehezebb helyzetből is kihúzhat minket, miközben Thaurissan, Antonidas és a kislányok már alig várják, hogy újra közösen csapjanak egy hatalmas partit.

Evolve Shaman

Deck kód: AAEBAaoIAqH4At6CAw7TAfqqAvuqApz/AoyFA72FA6uMA7SRA7SXA7+YA8aZA9SlA/mlA9ipAwA=

Elég csak abba belegondolni, hogy mekkora tempo swinget, avagy az ellenfél számára megoldhatatlan problémát jelenthet majd a Desert Hare + Evolve kombó. Ha nem jönne össze ez a negyedik körös play, akkor sem kell aggódni, mivel rengeteg más tokengeneráló lap bújik meg a deckben, amiket bátran fejbe lehet verni "A fajok eredete" könyvtári példányaival. Nagyon élvezetes és mókás lesz majd a pakli, ahogy azt az elődjétől már megszokhattuk, azonban a randomfaktor miatt komoly eredményekre csak a legszerencsésebbek számíthatnak.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 

Hirdetés
5 db hozzászólás
 • Zinth 8 hónapja
  Már kezdek örülni, hogy a mém mecha'thun rugó deckemhez legyártottam Ankát, egy hónapig remélem pörögni fog a deathrattle rugó
  0 0 Válasz
  • Man 8 hónapja Zinth
   Anka nagyon szuper én nyitottam és megszerettem a boomsdayes deathrattle-ekkel. Szerinted játszható lesz azután ha kimennek?
   0 0 Válasz
   • Zinth 8 hónapja Man
    Szerintem a következő kiegészítő meghozhatja az áttörést (remélem nem véletlenül kreálták), de egyenlőre a rugó más vonalon mozog inkább. (ezt a hónapot meg meglátjuk)
    0 0 Válasz
 • Man 8 hónapja
  Sziasztok az lenne a kérdésem hogy: én nem indítottam el arénát napközben ahogy mondtátok és belépéskor nem kaptam meg azokat a packeket. Azokat akkor kapom ha nyerek arénában/tavern brawlban?
  0 0 Válasz
  • Loemifar 8 hónapja Man
   A jutalompakkokat azonnal megkapod, ahogy belépsz. Az arénás trükkhöz csak annyi kell, hogy új esemény, vagy aréna rotáció előtt elindítasz egy runt és addig játszol, amíg nem szerzel két vereséget. Utána hagyd ott a runt és zsebeld be a free ticketet és az elért győzelemért járó jutalmat.
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?