S1mple lebuktathatta a következő Major helyszínét

S1mple lebuktathatta a következő Major helyszínét

Élőben szólta el magát az ukrán mesterlövész.

Aki kint volt idén a V4 Future Sports Festivalon, az pontosan tudja, hogy mekkora hangulatot tud csinálni, még egy maroknyi brazil szurkoló is. A Virtus.pro és az adwokacik meccsein túl, csak az MIBR játéka közben volt nagyobb hangulat, ezt a légkört pedig úgy néz ki, hogy a következő Majorön láthatjuk majd viszont.

Tegnap este, a Na'Vi sztárjátékosa, tavaly a HLTV által a legjobb játékosnak választott s1mple egy rövid élőadást tartott a saját Instagram profilján. Szabadon lehetett kérdezni, beszélgetni az ukránnal, pár perc alatt pedig megjelent a chatben a PSG támadója, Neymar, akit egyszerűen a következő sorokkal köszöntött s1mple:

"Van néhány infó, miszerint a következő Major Brazíliában lesz. Remélem ellátogatsz majd oda és élvezni fogod."

2020 két Major tornájáról eddig csak az időpontokat árulta el a Valve, sem a szervezőket, sem a helyszínt nem ismerjük még. Előbbi továbbra is titok marad, s1mple elszólása viszont annyira természetes, annyira magától értetődő volt, hogy a brazil helyszínt sokan máris biztosra veszik.

szurkolók a tavalyi ESL One: Belo Horizonte versenyről (forrás: hltv.org)

És milyen remek választás is lenne Brazília, hiszen már a 2018-as ESL One: Belo Horizonte alkalmával is remek meccsek és magával ragadó hangulat jellemezte a versenyt. Mindezt átültetve a CS:GO egyik legrangosabb versenyébe, könnyen lehet, hogy az egyik legjobb Major torna elé nézünk, feltéve ha s1mple tényleg a valós helyszínt leplezte le tegnap.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!