Befutottak az első értékelések a Death Strandingről!

Befutottak az első értékelések a Death Strandingről!

A Death Stranding jött, látott és azonnal megosztotta a kritikusokat.

Hideo Kojima egy zseni, ha történetmesélésről van szó. Az 56 éves japán mester egyszer már beírta magát a történelembe a Metal Gear sorozattal, most nagy eséllyel ismét bekerülhet majd a könyvekbe, ugyanis a Death Strandinggel olyan játékot alkotott meg, amire még nem volt példa. Érdemes megvizsgálni az első kritikákat, hogy meg is világosodjunk azzal kapcsolatban, hogy pontosan mit is kapunk a Death Strandingtől!

Van olyan oldal, aki 3,5 pontot adott csak a maximálisan megszerezhető 10-ből, ugyanis semmilyen játékmenetre emlékeztető tulajdonságot nem tudtak felfedezni a DS-ben. Hiába jó a narratíva, érdekes a történet, ha érdemben nem lehet játszani a játékkal. Ezt kiemelték más oldalaknál is, bár a pontokkal azért bőkezűbben bántak. A pozitív oldalról mindenképp meg kell említeni, hogy a Death Stranding egyszerre mutatja be a szeretet végtelen erejét és a mérhetetlen reményt, ami a legmélyebb kétségek között hánykolódó lelkeket is táplálja.

Kojima egy valódi művész, aki a videojátékokban találta meg a vásznat, amire rápingálhatja az újabb és újabb alkotásait. Jackson Pollock, Picasso és Van Gogh is megosztja a társadalmat, hasonló cipőben jár a Konami egykori alelnöke is. Nem lehet mindenkinek megfelelni, azonban szükség van az újításra és az innovációra, ugyanis ezek görgetik előre a videojátékipar szekerét. Aki szeretne egy olyan élménnyel gazdagodni, amit nem kaphat meg máshol, annak kötelező vétel a Death Stranding. Egyelőre csak PlayStation 4-re lehet beszerezni a "játékot", de 2020 nyarától már PC-n is átélhetjük Kojima vízióját.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!