10 800 Ft helyett ingyen: öltözz be, vagy menekülj a gonosz elől!

10 800 Ft helyett ingyen: öltözz be, vagy menekülj a gonosz elől!

Stílusosan ünnepli meg a halloweent / mindenszenteket az Epic Games Store, két játékot is ingyen tölthetünk egy héten keresztül.

Az elmúlt néhány napban beindultak a videojátékokra szakosodott online áruházak, ugyanis mindenhol elkezdődtek a szokásos halloweeni akciók. Az Epic Games Store eltérő módon ünnepli meg ezt az ünnepet, ugyanis egy jelmezes kalandjátékot és egy valódi horrort kínál teljesen ingyen limitált ideig. 10 800 forintot spórolhatunk a SOMA és a Costume Quest behúzásával!

SOMA

Az Amnesia: The Dark Descent készítői újra összeálltak, hogy összedobják az elmúlt évek egyik leghangulatosabb horrorjátékát. A SOMA nem akar sokat markolni, de nincs is rá szüksége. Egyszerre lebilincselő a történet és hangulatos a víz alatti helyszín, ahol a bezártság érzése mellett még öntudatra ébredt gépek is szeretnék rövidre zárni a pályafutásunkat. Garantáltan odaszegezi a műfaj rajongóit a székbe, de másoknak is érdemes kipróbálni főleg úgy, hogy egy forintot sem kell fizetni érte.

Costume Quest

Csokit, vagy csalunk! A Double Fine Productions olyan játékokat adott ki a kezei közül, mint a legendás Psychonauts és Grim Fandango. Tim Schäfer csapata ezúttal sem hazudtolta meg magát és egy vicces, egyszerű és a legfontosabb, hogy szórakoztató kaland-RPG-t dobott össze a halloweeni témában. Az egész játék kipörgethető négy és fél óra alatt, így a hosszú hétvége tökéletes alkalom arra, hogy beöltözős bulit tartsunk többedmagunkkal. 

Mindkét játék csak limitált ideig, november 7-ig adható ingyen a könyvtárunkhoz. Ne szalasszátok el a lehetőséget!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!