Descent of Dragons: új kiegészítő, új játékmód, új lapok!

Descent of Dragons: új kiegészítő, új játékmód, új lapok!

Rengeteg újdonságot hozott a Blizzard a BlizzConra, mutatjuk a részleteit az új kiegészítőnek és a legújabb 8 fős játékmódnak!

Ahogy azt sejteni lehet, érkeznek a sárkányok a Hearthstone-ba. Bejelentették a BlizzConon a legújabb kiegészítőt, a Descent of Dragonst, de az újdonságok nem álltak meg a 135 új lap hírénél. Tartogatott még más meglepetéseket is nekünk a mostanában sokat kritizált vállalat!

Új kiegészítő - Descent of Dragons

A League of Explorers és a League of E.V.I.L. sárkányháton csaphat össze, hogy lezárja a 2019-es trilógiát és a Year of the Dragont. A legújabb keyword nem más, mint az Invoke, ami a Hero Cardot fejleszti. Valószínűleg a Hero Card, Galakrond, the Nightamre már önmagában megérheti azt, hogy telepakoljuk Invoke lapokkal a deckünket, ahogy azt a C'thun paklik esetében tettük. Nem nyerünk azonnal, ha kijátsszuk a fejlesztett Galakrondot, de elég jó esély van rá, hogy akkora előnybe kerülünk, amivel az ellenfél már nem tud mit kezdeni.

Öt Class kapja majd meg a saját Galakrondját (Rogue, Priest, Warlock, Warrior és Shaman), mind az öt Hero Cardot ingyenesen megkapjuk, ha belépünk a játékba december 10-e után!

Új játékmód - Hearthstone Battlegrounds

Az auto-battler vonatra felült a Blizzard is, bár kicsit megkéstek a konkurens fejlesztőkhöz képest. A lényeg, hogy itt van a Battlegrounds, a legújabb 8 fős játékmód, amiben minden kártyásnak lehetősége lesz recruitolni lényeket, amik összecsapnak egymással. Nekünk a harcba nem lesz beleszólásunk, csak a board elrendezését és az egységeket módosíthatjuk. A Descent of Dragons előrendelőinek és a BlizzCon Virtual Ticket birtokosainak már jövőhéttől megnyílik ez a mód, a többieknek meg kell várni a december 10-ét, a Descent of Dragons hivatalos megjelenését.

A Descent of Dragonsból jó pár lapot bemutattak már, ezekért csak bökjetek az alábbi Yserára!

Ti mit gondoltok a bejelentésekről?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


  

Galéria

Kövess Minket!