Pletyka: jönnek a sárkányok, Galakrondnak az

Pletyka: jönnek a sárkányok, Galakrondnak az "Evil" hősök örülhetnek!

Már csak néhány órát kell várni a hivatalos bejelentésig, de addig is érdemes ráhangolódni az új kiegészítőre.

Holnap, azaz november 2-án hajnali 01:15-kor a "Hearthstone Update" blokk keretében szinte biztosan bejelentik majd az új Hearthstone kiegészítőt, ami lezárja a 2019-es trilógiát. Az eddigi két expanzió, a Rise of Shadows és a Saviors of Uldum elég jól sikerült, de a mostani még nagyobb dobás lehet, ugyanis a pletykák szerint visszatérnek a sárkányok. A Priest és Paladin játékosok már dörzsölhetik a tenyerüket, de reméljük, hogy más classok is profitálhatnak az új lapokból!

A Neteaseről tudni kell, hogy ők a kínai Hearthstone hivatalos fejlesztői. Nekik köszönhető, hogy elindult a világ első in-game tournamentje, azonban most a szivárgások miatt érdemes szót ejteni róluk. A Weibora felkerült egy poszt, amiben a Hearthstone Box, a Netease saját deck tracker addonja sejtelmesen Deathwinget rakta ki a Year of the Dragon kiegészítőit ábrázoló kép mellé.

Ha ez nem lenne elég, akkor jöjjön még egy pletyka, egyenesen Daniel Ahmedtől, aki vezető elemzőként dolgozik a Niko Parners kínai piackutató cégnél.

Elmondása szerint Galakrond speciális hero cardként érkezhet meg a játékba, amit az "Evil Classek" kapnak meg. A gonoszok közé a Priest, a Rogue, a Shaman, a Warlock és a Warrior tartozik, ők örülhetnek a legnagyobb proto-dragonnak. Galakrondról azt érdemes tudni, hogy ő volt a sárkányok egyik őse, a Sárkányok Apja, aki fenyegetést jelentett az egész fajra. Nem elég, hogy saját fajtársait gyilkolta, még mutálódott is, miközben egyre nagyobbra növekedett. Sem előtte, sem utána nem volt ilyen hatalmas sárkány a világon, de végül őt is elérte a végzete. Malygos és Neltharion közös erővel győzte le végül a "non-living" entitást, akinek maradványaiból a Titánok létrehozták az aspectseket, legalábbis a szóbeszédben ez járja.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


 
 

Kövess Minket!