Bemutattak még 17 lapot a DoD-ból, köztük az új Deathwinget és Malygost!

Bemutattak még 17 lapot a DoD-ból, köztük az új Deathwinget és Malygost!

Malygos, Deathwing és Nozdormu is visszatért!

Nem bír leállni a Blizzard, ugyanis néhány óra leforgása alatt bemutatták a következő kiegészítő, a Descent of Dragons összes új lapjának negyedét. Már 35 lapot ismerünk az expanzióból, így egyre élesebben kezd kirajzolódni az új meta, amiben a sárkányok, Sidequestek, fejlesztett varázslatok és a Galakrondok vehetik át az uralmat. Ne szaladjunk azonban ennyire előre, nézzük meg röviden, hogy mit is tud Deathwing, Mad Aspect és Malygos, Aspect of Magic!

Deathwing, Mad Aspect

Nem aprózták el ezúttal sem Deathwing képességét és statjait. A legendás sárkány kijátszása után minden egyes lényt önmagán kívül megtámad, amivel elég jó százalékban pucolhatjuk le az ellenséges lényeket. Cserében Deathwing is sebződik, vagyis a 12/12-ből könnyedén lehet, hogy 12/2 lesz, mire az ellenfél köre jön, de legalább nem dobtuk el a kezünket, mint a "másik Deathwing" esetében. Control Dragon Warriorban nagyon jól mutat ez a lap, mivel az asztalnak felénk eső részén általában nem lesz túl sok minion. 

Malygos, Aspect of Magic

Nagyon érdekes Malygos új változata, mivel 5 manáért felfedezhetünk egy fejlesztett Mage spellt. Hogy pontosan milyen varázslatok tartoznak ebbe a kategóriába, arról is mutatunk egy képet. Döntse el mindenki maga, hogy mennyire erős is ez a lap. Szerintünk nagyon, ha lesz valamilyen Dragon Mage, akkor abban kötelező lesz Malygos, csak rá kell nézni a 3 manás Sprintre, vagy az 1 manás Polymorphra.

A többi új kártyáért kattintsatok ide, vagy bökjetek a fenti "Malygos varázslatokra"!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


  

Galéria

Kövess Minket!