CS:GO Halloween, a legjobb jelmezek a világ minden tájáról

CS:GO Halloween, a legjobb jelmezek a világ minden tájáról

Mára a világ nagyon sok táján ünneplik a Halloweent és ez azt jelenti, hogy a kicsiktől a nagyokig sokan jelemzt öltenek egy éjszaka erejéig és bizony sokan vannak olyanok, akiket a CS:GO ihlet meg.

A Halloween ugyan amerikai ünnep alapjáraton, de az utóbbi években/évtizedekben az egész világon elterjedt és mára már nálunk is egymást érik az ilyen bulik. Persze a Halloween egy kicsit más, mint a sima beöltözős bulik. Itt nagyon sokszor látunk részletes jelmezeket, amikben bőven találunk popkultúrális elemeket, szereplőket animékből vagy éppen videojáték karaktereket.

Ez persze a CS:GO esetében is így van és a játék lehet, hogy kezdd már öregedni, de még mindig vannak olyan fanatikus rajongók, akik szívesen öltik magukra a kedvenc T vagy éppen CT jelmezüket. A kreációk között találunk egész jó minőséget, ahol látszik, hogy a viselője elég sok energiát fektetett bele. Vannak közte olyanok is, ami inkább a poénfaktorra ment rá és persze találunk igazi büdzsé megoldásokat, ahol a bombát egy kockás papírra rajzolt ábra szimbolizálja. A galériában található képek persze nem csak az idei évből hozzák el a legjobb megoldásokat, egy picit szemezgettünk a korábbi évek felhozatalából is. Sőt, ha már errefelé keresgettünk, akkor az egész végén azt is megnéztük, hogy a profik milyen szetteket raknak össze. A Cosplay világ, főleg pár évvel ezelőtt szívesen szemezgetett a CS:GO világából és bizony nagyszerű jelmezeket láthattunk a különböző conokon. 

Halloween

Cosplay

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!