"Descent of Dragons hatás", ezúttal a Wild szemszögéből!

Az új kiegészítőben minden a sárkányokról szól majd, de milyen hatása lehet ennek a Wild formátumra?

December 10-én érkezik a Descent of Dragons, a Hearthstone legújabb kiegészítője, amiben minden a sárkányokról szól majd. Közel 40 lapot leplezett már le a Blizzard, így körvonalazódhat egy kép bennünk arról, milyen irányba is változhat majd a meta. Mielőtt azonban belevágnánk a Standard theorycraftolgatásba, vessünk egy pillantást azokra a Wildban megtalálható kártyákra, amik alig várják már, hogy újabb dragonok érkezzenek meg melléjük, így létrejöhet a várva várt szinergia!

A Dragon Warrior egyszer már megmutatta az erejét, de ismét tényező lehet, köszönhetően a játék egyik, ha nem a legerősebb két manás minionjának, az Alexstrasza's Championnak. A másik Class, ami már alig várja a repülő szörnyetegeket, az a Priest, aminek a Drakonid Operative lapja elképesztően hatékony egy Dragon deckben. Érdekes lehet még a Dragon Paladin, amivel már próbálkoztak korábban, de átütő sikereket nem igazán tudtak vele elérni.

A Dragonslayer valószínűleg kötelező lesz minden lassabb változatba, mivel kiváló leszedésként működhet, ha tényleg elszaporodhatnak a Dragon deckek. Minden azon múlik, hogy mennyire tudja tovább erősíteni ezt a vonalat a Blizzard. Egyelőre nagyon ígéretesnek tűnik a kiegészítő, de a Wild még mindig Wild. Itt olyan paklik uralják a metát, mint a SN1P-SN4P Warlock, a Secret Mage és az Odd Rogue. A Dragonoknak nagyon erősnek és hatékonynak kell lennie ahhoz, hogy felboruljanak az erőviszonyok, amire valljuk be, nagy szüksége van ennek a formátumnak.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!