Keanu Reevesnek annyira tetszett a Cyberpunk 2077, hogy több játékidőt kért

Keanu Reevesnek annyira tetszett a Cyberpunk 2077, hogy több játékidőt kért

Nem véletlen szerepel annyit a játékban Johnny Silverhand.

Keanu Reeves jelenleg talán a legnépszerűbb férfi színész a világon. A John Wick széria után elvitte a showt a 2019-es E3 bejelentésen, amikor a Cyberpunk 2077 megjelenési dátumát végre elárulta nekünk a CD Projekt Red. Nem lehet azonban minden "breathtaking", de az biztosra vehető, hogy Keanu annyira szerette a Cyberpunk 2077-et, hogy direkt kérte a fejlesztőktől, hogy megduplázhassa a játékidejét karakterének, Johnny Silverhandnek.

A játékban általunk alakított V fejében eredetileg volt egy chip, aminek segítségével bárhol bekapcsolhattuk Johnny Silverhandet, mint a játék egyik főszereplőjét. Ennyi azonban nem volt elég Keanunak és direkt kérte, hogy hadd kapjon már nagyobb szerepet Johnny. Végül annyira beleélte magát a szerepbe a kanadai színész, hogy ténylegesen úgy alakították a karakter összetettségét és mélységét, ahogy azt ő kérte. A történetért felelős csapat vezetője, Marcin Blacha elárulta, hogy Keanu egy nagyszerű színész, aki mindig beleszövi az általa játszott karakterbe a saját "speciális kis dolgait". Hiába várták sokan, hogy esetlen V-nek lehet románca Johhny Silverhanddel, végül ezt az opciót a fejlesztők kivették a Cyberpunk 2077-ből, de így sem kell csalódnia senkinek, ugyanis világi barátként deríthetjük fel közösen Night City legsötétebb titkait.

A Cyberpunk 2077 2020. április 16-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re, de már most elő lehet rendelni több változatban is.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!