Kripp, Thijs és Kibler is mutat be lapot a Descent of Dragons kiegészítőből!

Kripp, Thijs és Kibler is mutat be lapot a Descent of Dragons kiegészítőből!

Sajnos még várni kell a közösségi lapbemutatókra.

A BlizzCon első óráiban azonnal bejelentette a Blizzard a Hearthstone legújabb kiegészítőjét, a Descent of Dragonst. Nem sokkal később újabb kupac kártyáról rántották le a leplet, így közel az egynegyedét megismerhettük a 140 új lapot tartalmazó expanziónak. A következő napokban meg kell barátkoznunk a gondolattal, hogy nem igazán számíthatunk új lapra, csak akkor, ha azt maga a Blizzard mutatja meg, ugyanis november 21-én rajtolnak a közösségi lapbemutatók!

December 4-ig 45 lapot fed majd fel a közösség, legyen szó online portálokról, videósokról és streamerekről. Az elmúlt kiegészítőkhöz hasonlóan a legnagyobb sztárjai a HS-nek nem maradnak ki a mókából, így Kibler, Thijs, RDU, Kripp, Alliestrasza és Trump is kapott egy-egy kártyát a Blizzardtól, hogy készítsen hozzá valami egyedi videót, amiből megismerhetjük az adott lap tulajdonságait és képességeit.

A Saviors of Uldum bemutatói közül AmazingLP videója messze kiemelkedett, ugyanis rengeteg munkát fektettek bele, hogy jól mutasson a képernyőkön az élőszereplős harc Siamat ellen. A sárkányokkal a legközelebbi kapcsolatban talán Kibler áll, aki rengeteg mérkőzést közvetített rajongóinak valamelyik Dragon Priest paklijával.

A fenti időpontok már a magyarországi időzóna szerint szerepelnek a képen, így mentsétek le bátran, hogy ne maradjatok le egyetlen új lapról sem. Ha érdekel, hogy melyik lapot ki fogja leleplezni, akkor a PlayHearthstone oldalán minden részletet megtaláltok. 

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!