Mikor érkezik és mi vár ránk a mai Hearthstone frissítésben?

Mikor érkezik és mi vár ránk a mai Hearthstone frissítésben?

Új korszak kezdődik a Hearthstone életében, mutatjuk a ma esti patch részleteit.

A Descent of Dragonsra még várni kell december 10-ig, de már a mai naptól játszhatunk az új kiegészítő egyik lapjával. Emellett még több tartalom is érkezik a kliensbe, mutatjuk a ma esti patch részleteit!

Mikor érkezik a frissítés?

Ma este 19:00-kor valószínűleg kisebb fennakadások lesznek majd tapasztalhatóak, főleg a mobil eszközön HS-ezők számára. Érdemes Androidon és iOS-en felkészülni arra, hogy teljes újratelepítésre lesz szükség 19:00 után.

Sathrovarr, az ingyenes DoD Legendary

A BlizzCon Virtual Tickethez járt Sathrovarr fenti változata, ami hasonlóan Marin, the Foxhoz, már a ma estétől használható lesz Standardban és Wildban egyaránt, ugyanis minden játékos megkapja a sima változatot teljesen ingyen. Maga a lap rengeteg lehetőséget rejt magában, de kérdés, hogy mi tudja majd a legújabb Demon erejét kihasználni.

Deathwing, a Warrior új hősportréja

A 79,99 dollárba / euróba kerülő Mega Bundle előrendelői csomaghoz jár Deathwing, a Warrior új hősportréja, ami szintén ma este 19:00-tól lesz majd felpattintható Garrosh helyére. 

Battlegrounds, az új játékmód

A 8 fős auto-battler játékmódot szintén mától lehet majd kipróbálni mindenkinek, aki megvette a BlizzCon Virtual Ticketet, vagy előrendelte valamelyik pre-order bundle-t. A játékmód kicsit megkésett a Teamfight Tacticshez és a Dota Underlordshoz képest, de az első tapasztalatok alapján elég jól lehet vele szórakozni. A BlizzConon már ki is lehetett próbálni a HS Battlegorundsot, amiben Kripp már meg is találta a tökéletes taktikát (ami valószínű holnapra már meg is dőlhet).

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!