Object 752 : Vadiúj tier IX-es szovjet nehéz harckocsi a szuperteszten!

Object 752 : Vadiúj tier IX-es szovjet nehéz harckocsi a szuperteszten!

A modell még nem végleges, nem CW tank lesz és idén még biztosan nem gurulhatunk vele.

Az Object 752 nem az első, és valószínűleg nem is az utolsó egyedi tier IX-es járgány a palettán. A Frontline játékmóddal idén az AE Phase I-et szerezhettük meg, a Rangsorolttal pedig a Kampfpanzer 50t-re tehettünk szert, sőt még a levegőben lóg az Object 777 is, ami címszereplőnkhöz hasonlóan szintén tier IX-es szovjet egyedi nehéz tank lesz.

Az egységről egyelőre nem sokat tudni. Annyi már most bizonyos, hogy nem Clan Wars jutalom lesz, hanem valamiféle speciális nyeremény, amit 2020 előtt kizárt, hogy megszerezzünk. A tank modellje sem végleges még, ugyanakkor a napvilágra hozott paraméterek alapján egy igen veszélyes egységként kell rá tekinteni.

Object 752 paraméterek

A hármas tárú és a 440-es alfájú löveg alapján hasonló erőszintre érdemes belőni a tűzelési képessségét, mint az Emil II svéd nehéz harckocsiét, továbbá kiváló mozgékonysággal és páncélzattal látták el, -amin első ránézésre csak a tornyán található gyenge pont. A négy fős legénység tipikus szovjet nehéz tank felosztás, a lőszertípusait tekintve pedig páncéltörő és keményfémmagvas darabok segítenek az ellenséges páncélosok leküzdésében.

További játékbeli képekért kattints a lenti fotóra, és szemezgess galériánkban!

Szerinted a gyakorlatban mennyire lesz veszélyes ez a szovjet táras nehéz harckocsi?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.