Ingyen kipróbálható a magyar fejlesztésű Tank Maniacs

Ingyen kipróbálható a magyar fejlesztésű Tank Maniacs

Ingyenesen letölthető a Gamelab stúdió tankos játékának demója.

A couch party játékok népszerűsége megcsappant az elmúlt években, de a magyar Gamelab csapat úgy döntött, hogy ideje életet lehelni a műfajba és összedobtak egy tankos mókát, amit egyszerre négyen is játszhatunk helyi többjátékos módban. A Tank Maniacs már most letölthető PC-re, igaz egyelőre csak demó verzióban, de így is kiváló szórakozási lehetőséget biztosít minden generáció számára!

A játékban nincs más dolgunk, mint az ellenfél harckocsijainak a felrobbantása. Ehhez a kilenc különleges tank egyedi támadásait hívhatjuk segítségül, amik eltérő taktikázásnak engednek terepet. A fejlesztők elárulták, hogy még idén szeretnék, ha teljes verzióban megjelenne a játék, de egyelőre be kell érnünk a demóval. A játék minden kontrollert támogat és még intelligens botokat is terveztek azoknak, akik szeretnének egyedül, ketten, vagy hárman játszani néhány kört.

Ajánlott gépigény

  • Operációs rendszer: Windows 10 (64 bit)
  • Processzor: Intel i7 920 @ 2.7 GHz, AMD Phenom II 945 @ 3.0 GHz
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videókártya: NVIDIA GTX 660, Radeon R9-270
  • DirectX: 9.0c verzió
  • Háttértár: 500 MB szabad hely
  • Hangkártya: DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

Gyakorlatilag minden mai PC-n elfut a játék, ami folyamatos fejlesztés alatt van. Egyelőre 9 egyedi tank közül válogathatunk, amiket 3 különböző térképen irányíthatunk. Ha minden a terv szerint alakul, akkor a Tank Maniacs megjelenik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is, de addig csak a PC-s változattal lehet játszani.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!