"Ő nem csak a FIFA, ő maga az e-sport" - Tekkz új csapathoz szerződött!

A világ egyik legjobb játékosát szerezte meg a Fnatic e-sport csapata, amely az AS Roma támogatását élvezi.

Megkezdődik a FIFA20 Global Series új szezonja, és az egyik legmeghatározóbb e-sport együttes, a Fnatic nagy igazolásával indul útjára. Donovan ‘Tekkz’ Hunt a világ egyik, ha nem a legjobb játékosa, és bár még mindig csak 18 éves, elképesztő sikereket tud felmutatni. A fekete-narancs csapat a FIFA2021 végéig kötött vele szerződést.

A nyugat Angliában felnövő játékos már 16 évesen a reflektorfénybe került kimagasló eredményeivel és elképesztő játéktudásával. Ő az egyik legsikeresebb brit e-sportoló, miután 2018 év elején megnyerte élete első FUT Champions Cup-ját Barcelonában. Az elmúlt szezonban pedig a hatból három kupát hódított el, és a közösségen belül az egyik legmeghatározóbb játékossá vált.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy a Fnatic részese lehete. A legnagyobb brit e-sport csapatról van szó, akik egy szenzációs létesítménnyel rendelkeznek, és pont ez a fajta támogatás kell nekem, hogy világbajnok lehessek. Már a bukaresti első versenyen az ő mezüket fogom viselni." - nyilatkozta Tekkz.

_
Egy korábbi felvétel a Roma és Fnatic FIFA-sok számára felépített e-sport házáról

Tekkz ott lesz Romániában az első FUT Champions Cup-on, ahol egyébként molnargabo képviseli majd hazánkat. November 9-10-én a virtuális futballvilág tehát Bukarestre szegeződnek a tekintetek, és a FIFA20 Global Series selejtezősorozata hivatalosan is kezdetét veszi.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!