Olcsóbban vásárolhatóak meg az alternatív hősportrék

Olcsóbban vásárolhatóak meg az alternatív hősportrék

Nem csalás, nem ámítás, tényleg akciósan kínál valamit a Hearthstone játékon belüli boltja.

2015 júniusát írjuk, amikor a Blizzard úgy döntött, hogy elég Garroshból, Jainából és Rexxarból, itt az ideje az új, alternatív hősportréknak. Rögtön három hős kapott teljesen új kinézetet, amik új animációkkal és szövegekkel dobják fel a mérkőzéseket. Egységesen 9,99 dollárért / euróért lehetett azóta kapni Medivhet, Alleriát és Magnit, azonban most eljött a változás ideje. Először a Hearhstone Store fennállása óta, árat csökkentett a Blizzard. 6,99 dollárért / euróért bárki megszerezheti a trió bármelyik tagját, sőt nem csak egy skint kapunk a pénzünkért!

Magni Bronzbeard

Khaz Modan egykori királya és Ironforge főura mellé egyedi hátlapot is szerezhetünk, ami jól passzol Magni stílusához.

Alleria Windrunner

Vereesa és Sylvanas testvére az Alliance felderítőcsapatát vezette Dreanorba, hogy utána elpusztítsa a Dark Portalt, majd elmeneküljön ismeretlen helyre a portálon keresztül szerelmével, Turalyonnal, a paladinnal. Szintén egyedi hátlap jár a Hunter rajongók számára.

Medivh

Khadgar mestere, Tirisfal utolsó örzője hatalmas népszerűségnek örvendett a megjelenés után, ebben azért jelentős szerepe volt a félresikerült Warcraft filmnek is, ami az éles kritikák ellenére óriási bevételt hozott a Blizzard konyhájára. Igaz, hogy Anduin Lothar legyőzte, de a Third War idejére visszatért, hogy a háttérből segítse a Burning Legion ellen szövetkezett erőket. Az egyedi hátlap természetesen itt sem maradhat el.

Mindhárom hősportréért és az egyedi hátlapokért egyenként 2100 forintot kell fizetni, ami már megérheti a legnagyobb HS fanatikusoknak, hogy a pakkok mellett skinekkel is gyarapítsák gyűjteményüket. Az akció limitált, december 10-én visszaáll a régi rendszer, érdemes tehát sietni!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!