Hirdetés

Három jó újítás, amit azonnal elfogadnánk

Három közösségi ötletet mutatunk nektek, amik simán bekerülhetnének a kliensbe.

Hirdetés

A legutóbbi frissítés óta játszhatatlan a HS mobil eszközökön, a Standard meta még mindig a Shamanstone korszakában jár, de legalább kaptunk Battlegroundsot. A Blizzard jövő hétre ígérte a 15.6-os patch javítását, addig kénytelenek vagyunk alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez.

A játékosok mivel nem tudnak, vagy nem akarnak játszani se Standardban, se Battlegroundsban, ezért elgondolkoztak azon, hogy milyen újításokkal lehetne feldobni a Hearthstone-t. Három ötletet mutatunk, amikből ihletet meríthetne a Blizzard a jövőbeli fejlesztések tervezése során.

Fejleszthető Legendaryk

Golden Legendaryre két módon tehetünk szert. Az első, hogy minimális eséllyel és hatalmas mázlival kinyitjuk sima pakkból. A másik módszer, hogy egy olcsóbb meta pakli teljes gyártási költségének megfelelő varázsport összegyúrunk és kipattan belőle egy arany színben pompázó legendás kártya. Valószínű sosem kerülhet be a játékba, de milyen jó lenne, ha 1600 dustból bármelyik sima Legendarynkből arany verziót tudnánk gyártani. 

Köridő kijelzés

A Battlegrounds játékmódon belül, Bob kocsmájában lehetőségünk van minden körben besorozni lényeket a gyűjteményünkbe. Hogy pontosan mennyi időnk is van erre a műveletre, azt az "End Turn" helyén egy számláló jelzi. Sokszor volt már téma, hogy jó lenne, ha a sima mérkőzések során is figyelhetnénk add-on nélkül a köridőt, de egyelőre a Blizzard még nem döntött úgy, hogy erre szüksége van a játékosokra. A Battlegroundsban ha működik, akkor valószínűleg nem nehéz megoldani ezt sima meccseken sem. A hátulütője az egésznek, hogy sokan háborognának, ha már rég letelt az ellenfél ideje, de az animációk még mindig pörögnek. Ezt a kockázatot egyelőre nem akarja a fejlesztőcsapat bevállalni.

Whizbang bekerülése az örökzöld szettbe

Whizbang elméletileg 2020 áprilisában rotál Wildba, de már most sokan kérik a Blizzardot, hogy pakolják át kedvenc Legendaryjukat a Basic / Standard szettbe. Ez nagy segítség lenne azoknak, akik kevesebb lappal rendelkeznek, de szeretnének egyedi deckeket pörgetni Casual, Ranked meccseken, esetleg nincs kedvük a kocsmai bunyóhoz paklit építeni és Whizbangre esik a választásuk az esetek legnagyobb hányadában. Valószínűleg Whizbang the Wonderfult nem hagyja majd veszni a Blizzard, így joggal reménykedhetünk abban, hogy mindig velünk lesz Standard módban a legfurcsább legendás lap.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?