Descent of Dragons: early theorycraft öt Classhoz

Descent of Dragons: early theorycraft öt Classhoz

Közel 40 lapot már ismerünk az új kiegészítőből, be is indultak a legnagyobb Hearthstone szakértők fejében a fogaskerekek.

J_Alexander nem csak nagyon Legend szinten játszik a Hearthstone-nal, hanem elemzi azt, továbbá nem rest kritikát és véleményt fogalmazni neki nem tetsző dolgokkal kapcsolatban. Ezúttal a Descent of Dragonsból eddig bejelentett lapok kapcsán szedte össze az eddig felhalmozott tudását, majd összedobott öt olyan decket, amikben esetleg lehet potenciál, bár J_Alexander is leszögezte, hogy még nagyon korai fejben craftolgatni, mivel 100+ lapot még nem fedett fel a Blizzard. Nézzük meg, hogy a Rogue, Warlock, Paladin, Hunter és a Mage milyen paklit kapott a HS közösség egyik jól ismert alakjától!

J_Alexander's Spell Damage Mage

Deck kód: AAECAf0EBADu9gKemwO3rAMNALsCqwS0BOEE5gSWBfvsArT8ApX/Arn/Aq6bA/+dAwA=

Óriási erő rejlik az új Malygosban, de önmagában a lap nem fogja megnyerni a meccseket. A Spell Damage / Tempo csomag viszont jó alapot szolgáltathat ahhoz, hogy a sárkányokat és a varázslatokat együtt használhassuk. Valószínű ennél jobb paklikba is bekerülhet majd Malygos, elég csak a Highlander Mage-re gondolni.

J_Alexander's Miracle Rogue

Deck kód: AAECAaIHBACyAq+RA5KXAw0AAAAAtAHNA5sFlwaIB6QHhgmPlwP1pwMA

A Miracle Rogue-ról legendák zengenek, azonban nem sok babér termett neki az elmúlt hónapokban. Galakrond érkezése lendíthet a deck statisztikáin, mivel a Hero Cardok általában önmagukban annyira erősek, hogy simán működőképessé tehetnek egy olyan paklit, amiből alapból nem sokat nézünk ki. A kérdés, hogy Waxadred befér-e majd valamelyik Rogue deckbe, mert ez az új Legendary is egy plusz boostot jelenthet.

J_Alexander's Zoo Warlock

Deck kód: AAECAf0GAgAADgAAAAAw0wGxCMII9v0C3IYDxIkDiJ0DvaYDyqsDAA==

A Zoo jelenleg mélyrepülésben van és már alig várja, hogy megérkezzen a DoD, miközben a 23 Wild lap "kirotál" újra Standardból. Ebben a változatban is Galakrond kapja a főszerepet, cserében a Lackeyk kikerültek belőle. Talán ezeket a kis 1 manás lényeket valahogy vissza kéne csempészni a deckbe, hogy igazán ütőképes lehessen.

J_Alexander's Midrange Hunter

Deck kód: AAECAR8Cm4UDn6UDDgCoArUDxwO7BYEK9uwCmPACyfgCoIUDpIgD+ZYD5KQDoqUDAA==

A Beast / Secret Midrange Hunter annyira jól működik, hogy minden metában helyet követel magának. J_Alexander sem változtatott sokat a jól bevált recepten, mindössze két Phase Stalker került a 30 lap közé, ami rendesen megtolhatja majd a Secretek és Beastek köré épülő early game-jét.

J_Alexander's Duel Palaldin

Deck kód: AAECAZ8FCADCBvoGm4oDzZsDg6ADhKcD36kDCwDcA88G8vEC/PwC7IYDipoDtJsDhpwDmKgDlqwDAA==

A hatalmas lényekkel játszó Paladinnal már korábban is próbálkoztak, de átütő sikert nem hozott a pakli. Az új sárkányok esetleg adhatnak egy löketet a nagyon drága, cserében szórakoztató változatnak, amiben csak annyi a lényeg, hogy az ötödik körre ott legyen a kezünkben a Duel!. Ha ez nem jön össze, akkor az Astral Communion Druidból ismerős taktikára kell építkezni, vagyis Nozdorumval fel kell tornászni a manánkat 10-re, hogy utána az elméletileg sokkal nagyobb lények segítségével lemossuk ellenfelünket.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!