Hirdetés

Descent of Dragons: early theorycraft öt Classhoz

Közel 40 lapot már ismerünk az új kiegészítőből, be is indultak a legnagyobb Hearthstone szakértők fejében a fogaskerekek.

Hirdetés

J_Alexander nem csak nagyon Legend szinten játszik a Hearthstone-nal, hanem elemzi azt, továbbá nem rest kritikát és véleményt fogalmazni neki nem tetsző dolgokkal kapcsolatban. Ezúttal a Descent of Dragonsból eddig bejelentett lapok kapcsán szedte össze az eddig felhalmozott tudását, majd összedobott öt olyan decket, amikben esetleg lehet potenciál, bár J_Alexander is leszögezte, hogy még nagyon korai fejben craftolgatni, mivel 100+ lapot még nem fedett fel a Blizzard. Nézzük meg, hogy a Rogue, Warlock, Paladin, Hunter és a Mage milyen paklit kapott a HS közösség egyik jól ismert alakjától!

J_Alexander's Spell Damage Mage

Deck kód: AAECAf0EBADu9gKemwO3rAMNALsCqwS0BOEE5gSWBfvsArT8ApX/Arn/Aq6bA/+dAwA=

Óriási erő rejlik az új Malygosban, de önmagában a lap nem fogja megnyerni a meccseket. A Spell Damage / Tempo csomag viszont jó alapot szolgáltathat ahhoz, hogy a sárkányokat és a varázslatokat együtt használhassuk. Valószínű ennél jobb paklikba is bekerülhet majd Malygos, elég csak a Highlander Mage-re gondolni.

J_Alexander's Miracle Rogue

Deck kód: AAECAaIHBACyAq+RA5KXAw0AAAAAtAHNA5sFlwaIB6QHhgmPlwP1pwMA

A Miracle Rogue-ról legendák zengenek, azonban nem sok babér termett neki az elmúlt hónapokban. Galakrond érkezése lendíthet a deck statisztikáin, mivel a Hero Cardok általában önmagukban annyira erősek, hogy simán működőképessé tehetnek egy olyan paklit, amiből alapból nem sokat nézünk ki. A kérdés, hogy Waxadred befér-e majd valamelyik Rogue deckbe, mert ez az új Legendary is egy plusz boostot jelenthet.

J_Alexander's Zoo Warlock

Deck kód: AAECAf0GAgAADgAAAAAw0wGxCMII9v0C3IYDxIkDiJ0DvaYDyqsDAA==

A Zoo jelenleg mélyrepülésben van és már alig várja, hogy megérkezzen a DoD, miközben a 23 Wild lap "kirotál" újra Standardból. Ebben a változatban is Galakrond kapja a főszerepet, cserében a Lackeyk kikerültek belőle. Talán ezeket a kis 1 manás lényeket valahogy vissza kéne csempészni a deckbe, hogy igazán ütőképes lehessen.

J_Alexander's Midrange Hunter

Deck kód: AAECAR8Cm4UDn6UDDgCoArUDxwO7BYEK9uwCmPACyfgCoIUDpIgD+ZYD5KQDoqUDAA==

A Beast / Secret Midrange Hunter annyira jól működik, hogy minden metában helyet követel magának. J_Alexander sem változtatott sokat a jól bevált recepten, mindössze két Phase Stalker került a 30 lap közé, ami rendesen megtolhatja majd a Secretek és Beastek köré épülő early game-jét.

J_Alexander's Duel Palaldin

Deck kód: AAECAZ8FCADCBvoGm4oDzZsDg6ADhKcD36kDCwDcA88G8vEC/PwC7IYDipoDtJsDhpwDmKgDlqwDAA==

A hatalmas lényekkel játszó Paladinnal már korábban is próbálkoztak, de átütő sikert nem hozott a pakli. Az új sárkányok esetleg adhatnak egy löketet a nagyon drága, cserében szórakoztató változatnak, amiben csak annyi a lényeg, hogy az ötödik körre ott legyen a kezünkben a Duel!. Ha ez nem jön össze, akkor az Astral Communion Druidból ismerős taktikára kell építkezni, vagyis Nozdorumval fel kell tornászni a manánkat 10-re, hogy utána az elméletileg sokkal nagyobb lények segítségével lemossuk ellenfelünket.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?