Még több ranked jutalom, tárgy- és rúnaváltozások és az új Prestige Pulsfire Thresh !

Még több ranked jutalom, tárgy- és rúnaváltozások és az új Prestige Pulsfire Thresh !

Rengeteg újdonság érkezett a PBE tesztszerverre, mutatjuk is őket sorban.

Már csak hetek vannak hátra a League of Legends 9. rangsorolt szezonjának végéig, ami számtalan jutalommal gazdagítja azokat, akik részt vettek az 5v5 / 3v3-as küzdelmekben, legyen szó klasszikus Rankedről, vagy a Flex módról. Az eddigi jutalmakat már mindenki megismerhette, de a Riot további ajándékokról rántotta le a leplet, mielőtt azonban megmutatnánk, hogy mit is rejteget még a "Ranked jutalmak" feliratú fiók, mutatjuk a legújabb Prestige Thresh kinézet keretét és azt, hogy milyen tárgyak és rúna változott PBE-n, a játék hivatalos tesztszerverén.

Tárgyváltozások

Doran's Shield

  • Az egyedi passzív hatékonysága 75 %-ról 66 %-ra csökken Ranged hősök esetében, illetve ha területi sebzés vagy periodikus sebzés aktiválja a képességet

Sanguine Blade

  • Az egyedi passzívot átnevezték Unquenchedről Blood Pursuitra

Stormrazor

  • AD 65-ről 55-re csökkent

Umbral Glaive

  • Egyedi passzív (Blackout) - töltési idő 45 másodpercről 65 másodpercre növekedett, továbbá azonnal elpusztítja a csapdákat és tripla sebzést biztosít a wardokra

Rúnaváltozás

Conqueror

  • Ha közelebbről szemléljük a rúna leírását, akkor a játék kiemeli nekünk, hogy 2-5 Adatptive force-t tudunk stackelni

Prestige Pulsefire Thresh

Megosztja a közösséget a legújabb "Tekintély kiadású" kinézet, de a Thresh mainek örülhetnek, mivel végre már kedvenc support hősük is rendelkezik egyedi (és nagyon drága) skinnel.

Border

Skin Spotlight

S9 Ranked jutalom ikonok

Végül, de nem utolsósorban jöjjenek azok az ikonok, amik a rangunktól függően gyarapíthatják a gyűjteményünket már az előszezon első napjaitól. Egészen a Bronz ligától már megszerezhetőek ezek a kis ajándékok, így csak a besorolókat kell lejátszani, hogy megszerezzük őket. Fontos, hogy csak akkor vagyunk jogosultak ezekre a rewardokra, ha a Honor szintünk legalább 2-es, ha nincs meg ez a mérföldkő, ideje belehúzni!

Az összes ikonért kattintsatok az alábbi Challenger ikonra!

Nektek hogy tetszenek az egyedi ikonok?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Galéria

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.