Üdv újra a pokolban: videón a Diablo IV!

Sokan pletykálták, de most vált hivatalossá. Érkezik a Diablo IV!

Nem szórakozott sokáig a Blizzard, rögtön a BlizzCon első nagy bejelentéseként leleplezte a Diablo IV-et, az akció-RPG-k valaha volt egyik legjobb sorozatának legújabb epizódját. Nem mobilos portról, nem konzol exkluzív címről van szó, hanem egy ízig-vérig teljes értékű AAA videojátékról. Az első cinematic trailertől, azonnal leesett az állunk!

Az első, ami rögtön feltűnhet a videó alapján, hogy nagyon véres és sötét lesz a Diablo IV, sőt a horrorjelenetektől sem riadtak vissza a fejlesztők. Lilith megidézése egyszerre gusztustalan és lenyűgöző, de pont ebben rejlik a szépsége a Diablo szériának. Visszanyúltak a Blizzardnál az első két részhez és meg is lett a gyümölcse. Mother of Sanctuary már a Diablo II-ben is feltűnt, de a IV-ben sokkal súlyosabb szerepet oszthatnak rá. De hogy is néz ki működés közben a Diablo IV? Erre sem kellett sokat várnunk, ugyanis kaptunk egy játékmenet bemutatót is!

Három választható classzal rajtol el a játék. A már jól ismert Varázsló (Sorcerer) és Barbár (Barbarian) mellett megkapjuk a Druidát (Druid) is, mint játszható karaktert. A grindolás ezúttal sem maradhat el, azonban szerettek volna újítani, ezért létrehoztak PVP zónákat, ahol megküzdhetünk más játékosok ellen. A játék konzolokra is megjelenik majd, de egyelőre még várni kell a pontos megjelenési dátumra. Az biztos, hogy a BlizzConon már demó verzióban kipróbálható a játék, ami bizakodásra adhat okot. 

Ti mit gondoltok a Diablo IV játékról az első videók alapján?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!