Négyszer nagyobb, Dust, Train és Nuke elemekkel fűszerezett Danger Zone pálya bukkant fel

Négyszer nagyobb, Dust, Train és Nuke elemekkel fűszerezett Danger Zone pálya bukkant fel

Őrületes Danger Zone pályát készített egy játékos.

Túl nagy népszerűségnek nem örvend a CS:GO Battle Royale módja, de még így is vannak, akik rendszeresen játszanak Danger Zonet. Sőt, még közösségi tartalmak is készülnek hozzá.

A napokban egy meglehetősen színvonalas tartalom bukkant fel a Műhelyben, valaki egy új Danger Zone pályával állt elő. A dz_csgoworld már a képek alapján is egy szép, aprólékosan megalkotott pálya, ahol a régi Dust, Nuke és Train elemei is szembejöhetnek velünk. 
A legnagyobb különlegessége azonban az, hogy Blacksitehoz és Siroccohoz képest is egy négyszer nagyobb pályáról beszélünk. Ebből kifolyólag adódnak is gondok, több helyen is elnagyoltnak tűnnek a textúrák, de ami a leginkább zavaró, hogy nagyon alacsony a látótávolság. Ez szerintem már Siroccon is tud problémákat okozni, a csgoworld azonban még attól a pályától is nagyobb.

Ettől függetlenül egy minőségi alkotásról beszélhetünk, amit sajnos körbehatárol picit a CS:GO grafikus motorja, de még így is örömmel látnám a játékban. Mindehhez persze arra is szükség lenne, hogy a mostani 18 fős DZ meccsek helyett, minimum 32 ember játszhasson egy pályán, hiszen 18 emberrel egy ekkor pálya elég unalmas lenne. A dz_csgoworld nevű pályát ITT tudjátok letölteni.

Nektek mennyire tetszik a Danger Zone, szoktatok játszani a CS:GO Battle Royale módjával?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!