Öt érdekes Wild pakli, ha már kicsit unalmas lenne a Standard

Öt érdekes Wild pakli, ha már kicsit unalmas lenne a Standard

Ha úgy érzed, hogy a Standard már nem olyan érdekes, akkor itt az ideje kicsit kitekinteni a Wild világába. Ebben az öt pakliban nem fogsz csalódni.

A kiegészítők végére a játékosok  sokszor kicsit megunják a dolgokat és ilyenkor kb. gépiessé válnak a párbajok, sokszor csak a napi  küldetések miatt logol be az ember. Ilyenkor érdemes elkalandozni a Wild mezsgyéjére és kipróbálni pár agyament paklit, ami garantáltan más, mint a meta. Ebben most segítségünkre volt az Out of Cards csapata, akik egy tök jó listát raktak össze a hétvégére. Ha megvannak a lapok, akkor mindenkinek ajánlom a deckeket, mert nagyon érdekesek.

Quest Mecha'thun Warlock

Kód: AAEBAf0GDKQDkge5DcLxArT2Apz4AvH7Atf+AqCAA4mdA+ujA+fSAwnbBsPzAsXzAtqWA9qbA6GhA/qkA/KlA52pAwA=

A deck tele van lényekkel, amik persze azt a célt szolgálják, hogy minél előbb lerohanják az ellent, ha pedig nem jön össze az A terv, akkor a B még mindig ott van Mecha'thun személyében.

Big Spell Mage

Kód: AAEBAf0ECKO2AsrBApvTAqCAA9OYA4qeA9igA4SnAwtNyQPsB/4NysMClscC29MC1eEC1+ECluQCoaEDAA==

A Dragoncaller Alanna mindig is egy fontos eleme volt a paklinak, de most hogy King Phaoris is tele pakolhatja a játékteret lényekkel, a Big Spell Mage egy kicsit talán még erősebb lett.

Enrage Warrior

A Hearthstone logikája alapján, ha a lényeink kapnak egy kis 'gyengéd' motivációt, akkor jobban teljesítenek. Az Enrage Warrior üti vágja az allatvalóit, ha pedig egy kis védelem kell, akkor ott a Karthut Defender és persze N'Zoth.

Kód: AAEBAQcE0gK5DeCsAr/DAg0WkAPUBI4FkQaWBoMJ+RGb8wKjiwOhoQPcqQPi0gMA

Mech Rogue

Kód: AAEBAaIHBPYEkBCggAOftwMNzQOMD5QPxA/FD8gPhRCOEJYQgcICtPYCmPsC9v0CAA==

Egy kicsit retro érzése lesz az embernek, ha ezt a paklit pörgeti. A mech kártyák és az olyan lapok, amik ezen mechanikával szinergizálnak ellepték a paklit és egy iszonyatosan érdekes elegyet alkotnak.

Quest Hunter

Kód: AAEBAR8KrwTErAKewQLi8gKA8wLA/wKghQPSiQPjiwOkpQMK3gSrBtsJ7LsCuvYC148D5KQDu6UDi6kDmKkDAA==

Végül pedig, ha nekifeküdnél egy igazán erős küldetésnek, akkor a Hunter a legjobb választás. A pakli tele van olyan kártyával, ami le akarja rohanni az ellenfelet és gyorsan be akarja fejezni a meccset.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!