Megérkezett Senna, íme a hivatalos debütáló videója

Megérkezett Senna, íme a hivatalos debütáló videója

A LoL világbajnokság 2019-es döntője végre elkezdődött, a nyitóceremónia során pedig Senna és az összes True Damage kinézet is elérhetővé vált!

Eljött a nap, a gigászok perceken belül összecsapnak, a G2 és a FunPlus Phoenix mérkőzését egy igazán látványos nyitóceremónia előzte meg, ám nemcsak a színpadon voltak történések.
A játékon belül Senna debütált, immáron elérhető a boltban a megszokott ideiglenes 7800 kék esszenciáért, továbbá megérkezett a champion spotlight videója, avagy hősbemutatója is.

Magyar verzió

Angol verzió

Ugyan nagyjából két héttel ezelőtt már kiszivárogtak a karakter képességei, most azonban itt van a hivatalos leleplezés, Senna egyszerre operál a fénnyel és a sötétséggel, a fájdalommal és a könyörülettel, és nem mellékesen ő a játék történetének első support/lövész karaktere.

Igazán taktikus hősről beszélhetünk, aki még rengeteg örömöt és fejfájást fog okozni a játékosoknak, vegyük csak például a Q-ját, amit akár egy ward segítségével is elsüthetünk. Ez azonban csak a kezdet, merüljetek el Senna teljes személyiségében, és fedezzétek fel magatok, hogy mire képes a fény egykori harcosa, valamint a sötétség rabja.

Mint feljebb már említettük, nemcsak Senna, de a teljes True Damage család is elérhető lett, a True Damage Qiyana Prestige Edition 2000 Worlds tokenért megvásárolható a shopban.

Jó játékot és persze jó szurkolást mindenkinek!

A True Damage új számát hallottad már?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!