Itt a True Damage, hogy lemossa a pályáról a K/DA-t! - Worlds 2019 megnyitó

Itt a True Damage, hogy lemossa a pályáról a K/DA-t! - Worlds 2019 megnyitó

Hatalmas műsort nyomott le a League of Legends legújabb bandája, a True Damage!

A fejlesztők minden évben szeretik egyre színesebbé tenni a VB megnyitó ünnepségét. Oly annyira, hogy 2017-ben még az Ősi sárkány is tiszteletét tette az arénában!
2018-ban sem voltak restek, ahol a K/DA csapatát vitték a színpadra az igazi előadókkal vegyítve, egyszerűen zseniális hangulatot teremtve ezáltal.

Az idei, 2019-es világbajnokságra pedig meghagytak minden finomságot, amit csak eltudunk idén képzelni. A hangulat már alapból a tetőfokon, hisz a G2 Esports néz farkasszemet a FunPlus Phoenix csapatával, ami az európai csapatok számára a második világbajnoki címet is jelentheti.

Visszatérve a ceremóniára, a tavalyi K/DA is már egy újabb csúcspont volt az elmúlt évekhez képest, idén pedig a fejlesztők úgy döntöttek, hogy a játék legújabb bandája, a True Damage is helyet kap a színpadon!

A ceremónia mellett természetesen maga a zene is megjelent a saját videójával együtt közben a különböző platformokon, ha ezt még nem láttad volna, az alábbi cikkünkből pótolhatod azt.

Bár az egész projekt még gyermek cipőben jár, és majd az évek során nyilván lesznek szebb kivitelezések is, ettől függetlenül el kell ismerni, hogy rendkívül jó ötlet ilyen és hasonló műsorokkal feldobni a hangulatot és az egész ceremóniát színesebbé varázsolni.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!