Hamarosan négy új hős érkezik a Hearthstone Battlegroundsba

Hamarosan négy új hős érkezik a Hearthstone Battlegroundsba

Egyelőre még eléggé fapados a Hearthstone Battlegrounds, de már nem kell sokat várni az első nagyobb frissítésre.

Holnaptól minden játékos számára megnyílik a Modes fül a Hearthstone kliensén belül, így megkötések nélkül élvezhetjük majd a Hearthstone Battlegroundsot (béta változatban), a Blizzard legújabb auto-battler játékát. Mivel a hivatalos megjelenés még odébb van, így nem kell azon csodálkozni, hogy a választható hősök és az elérhető lapok terén sem esett túlzásba a Blizzard. A legjobbak már kiismerhették a nyerő taktikákat, a legjobb stratégiákat és az OP-nek tekinthető herokban rejlő lehetőségeket. Valószínű a hype még jó sokáig tartani fog, ezért most kell meglovagolnia a Blizzardnak ezeket a hullámokat, így okkal reménykedhetnek a rajongók, hogy nem havonta, vagy még ritkábban frissítik majd ezt a különleges, 8 fős játékmódot!

Hs-SirSalty a fenti pontokban fogalmazta meg javaslatait, amiket Mike Donaisnek, a Hearthstone vezető game designerének címzett. Természetesen Donais nem hagyta szó nélkül a tweetet és a Blizzard általános kommunikációjához képest elég bőbeszédű választ adott.

Ebben megerősítette, hogy ezen a héten (valószínűleg ma, vagy holnap) érkezhet egy kisebb patch, amit még akkor készítettek el a Battlegroundshoz, amikor még zárt bétában sem lehetett kipróbálni. December elején, még a Descent of Dragons érkezése előtt jöhet az első nagyobb frissítés, ami kiegyensúlyozhatja a mostani metát és beemelhet új egységeket. A két frissítés között négy új hős érkezik majd a játékmódhoz, azonban még nem tudni, hogy pontosan kik és azt sem, hogy mikor.

Ami jó előjel lehet számunkra, hogy a Blizzard elégedett a Battlegrounds első számaival, legyen szó a játékosbázisról, vagy a Twitch statisztikákról. Ha tényleg szeretnék, hogy hosszútávon is népszerű legyen a BG, akkor folyamatosan kell frissíteni a módot (új lapok, hősök, buffok, nerfek, jól működő ranked rendszer, jutalmak stb.), valószínű ezzel a helyzettel a fejlesztők is tisztában vannak.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!