Hirdetés

Wynnstock Festival: egy epikus rajongói kiegészítő főszerepben a zenével

Bandák háborúja, de nem az utcákon, hanem a színpadon!

Hirdetés

2019 elején vágott bele a hatalmas projektbe egy baráti társaság, ami végre megérett a publikálásra. A Wynnstock Festival egy újabb teljes rajongói kiegészítő, ami új mechanikákkal, tematikával és karakterekkel próbálja színesíteni a Hearthstone rajongók mindennapjait. Nem volt célja a készítőknek az, hogy konkurenciát állítsanak a Team 5 csapatának, egyszerűen szerették volna kipróbálni, hogy miből is áll össze egy expanzió. A kapukat megnyitották, a fellépők már hangolják a gitárokat, perceken belül a húrok közé csap E.T.C és csapata, a Wynnstock Festival nyitókoncertjén! 

Új mechanika - Harmonize

Eredetileg a Twinspellhez hasonló mechanikán gondolkodtak Maysickék, de a Blizzard ellopta a showt, ezért változtatni kellett a terven. De hogyan is működik a Harmonize? A Sustain példáján keresztül könnyedén megérthető a működése. A "Harmonize with spells" azt jelenti, hogy a Sustain kijátszása előtt, ha már elsütöttünk egy varázslatot az adott körünkben, akkor a Sustain 0 manáért játszható ki. Magyarul a Harmonize feltételének teljesülése után a "Harmonize" feliratú lap 0 manáért játszható ki, így hatalmas kombózási lehetőségeknek enged teret.

Az új mechanika mellett végig nagy figyelmet szenteltek annak, hogy egységes tematika jelenjen meg az összes lapon. A "zeneszerzőkből / előadókból" lettek a Legendary minionok, a "dalokból" a Legendary spellek, a "hangszerekből" a fegyverek. A kártyák artjain nem csak a WoW világának karakterei, hanem a League of Legendsből és más játékokból ismerős alakok is feltűnnek.

A kiegészítő összes lapjáért kattintsatok Jimi Entrixre, a Druid Class különleges Legenary minionjára!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?