Wynnstock Festival: egy epikus rajongói kiegészítő főszerepben a zenével

Bandák háborúja, de nem az utcákon, hanem a színpadon!

2019 elején vágott bele a hatalmas projektbe egy baráti társaság, ami végre megérett a publikálásra. A Wynnstock Festival egy újabb teljes rajongói kiegészítő, ami új mechanikákkal, tematikával és karakterekkel próbálja színesíteni a Hearthstone rajongók mindennapjait. Nem volt célja a készítőknek az, hogy konkurenciát állítsanak a Team 5 csapatának, egyszerűen szerették volna kipróbálni, hogy miből is áll össze egy expanzió. A kapukat megnyitották, a fellépők már hangolják a gitárokat, perceken belül a húrok közé csap E.T.C és csapata, a Wynnstock Festival nyitókoncertjén! 

Új mechanika - Harmonize

Eredetileg a Twinspellhez hasonló mechanikán gondolkodtak Maysickék, de a Blizzard ellopta a showt, ezért változtatni kellett a terven. De hogyan is működik a Harmonize? A Sustain példáján keresztül könnyedén megérthető a működése. A "Harmonize with spells" azt jelenti, hogy a Sustain kijátszása előtt, ha már elsütöttünk egy varázslatot az adott körünkben, akkor a Sustain 0 manáért játszható ki. Magyarul a Harmonize feltételének teljesülése után a "Harmonize" feliratú lap 0 manáért játszható ki, így hatalmas kombózási lehetőségeknek enged teret.

Az új mechanika mellett végig nagy figyelmet szenteltek annak, hogy egységes tematika jelenjen meg az összes lapon. A "zeneszerzőkből / előadókból" lettek a Legendary minionok, a "dalokból" a Legendary spellek, a "hangszerekből" a fegyverek. A kártyák artjain nem csak a WoW világának karakterei, hanem a League of Legendsből és más játékokból ismerős alakok is feltűnnek.

A kiegészítő összes lapjáért kattintsatok Jimi Entrixre, a Druid Class különleges Legenary minionjára!

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!