Három használható deck az ingyenes Legendaryhez, Sathrovarrhoz

Három használható deck az ingyenes Legendaryhez, Sathrovarrhoz

Nem kavarta fel a metát az ingyenes Legendary érkezése, de lehet vele bátran próbálkozni.

Ingyen megkapta minden játékos Sathrovarrt, az egyik különleges Legendary lapját a Descent of Dragons kiegészítőnek. A maradék 139 új kártyára még várni kell, de a 9 manás Legendaryt már mindenki használhatja, akár Ranked mérkőzéseken is. Mutatunk három olyan paklit, amiben Sathrovarr több hasznot, mint kárt okoz, így ezeket bátran lehet próbálgatni, ha mindenképp szeretnénk adni egy esélyt neki!

Sathrovarr Quest Druid

Deck kód: AAECAZICDPYHrtIC9fwC0pkD+KEDyKID3KID9KID/KMD26UD/bYD1dIDCVZf/gHEBr/yAsaGA6miA++iA9mpAwA=

Top 100 Legendbe másztak a Nomi Druiddal, amiben nem csak a Quest, hanem az Overflow és Sathrovarr is komoly szerepet tölt be. Sokan várták, hogy a 7 manás varázslat sokkal nagyobb szerepet kaphat, mivel az Ultimate Infestation rotált Wildba, de kiderült, hogy nincs annyira szükség a laphúzásra, mivel ott a Nourish, a Howl, a Crystal Merchant és a Wrath is. Sathrovarr nagyszerűen kombózható a Chef Nomival, ami plusz egy győzelmi opciót jelent, de akár egy második Zehprys is meccset nyerhet, ha épp arra van szükség.

Sathrovarr Holy Wrath Paladin

Deck kód: AAECAZ8FDPoBhQPtBfQFzwb7DP37AoT8Ar2GA/yjA/22A+fSAwmcArMD3AP2B6f3Avz8Atn+As+GA+yGAwA=

Két Baleful Banker általában elég szokott lenni ahhoz, hogy a maximális potenciált kihozzuk Shirvallahból és a Holy Wrathekből, de Sathrovarr még egy löketet adhat a paklinak, ha sikerül kihasználni a képességét. Egyértelműen a 0 manás Shirvallahh "triplázása" lehet a célunk vele, azonban Zephrys sem egy rossz célpont.

Sathrovarr Lucentbark Druid

Deck kód: AAECAZICDP4BmAeu0gKn9wKM+wL1/ALTlAPJnAP4oQP0ogP9tgPV0gMJVl/EBr/yArmUA6miA8iiA++iA9mpAwA=

Lucentbark továbbra is egy gyenge lapnak számít, hiába élesztette fel újra ezt a lapot (és decket) Sathrovarr. Az alapok nem igazán okoznak senkinek meglepetést, az Untapped Potential határozza meg az első köröket, de utána változik a stratégia, ugyanis Lucentbarkra kell építkeznünk, ha győzni szeretnénk. Nincs Nomi, nincs Malygos, csak a rengeteg gyógyítás és a hatalmas ent(ek).

Ti milyen deckben próbálgatjátok Sathrovarrt?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!