Hirdetés

Ezeket a saját skineket szeretnék a FunPlus Phoenix világbajnokai

A világbajnokság győztesei már "leadták rendelésüket" az új worlds skinekre.

Hirdetés

Hatalmas meglepetésre lemosta a pályáról Kína legerősebb csapata a G2 Esportsot, így ők ünnepelhettek a 3-0-s győzelem után a párizsi színpadon. A GimGoon, Tian, Doinb, Lwx, Crisp ötös ráerőltette játékát Capsékre, akik nem tudtak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez és hiába vigyorogta a második, egyébként 25 perces meccs után, valószínű nem volt őszinte az a mosoly. Kína ismét megmutatta a világnak, hogy sosem szabad őket leírni, hiába tűnt úgy a csoportkörök után, hogy simán kiesnek majd a playoffban. A FunPlus Phoenix játékosai megérdemelten ünnepelhettek a tegnapi nap, de volt idejük a legfontosabb kérdésre válaszolni, hogy melyik hősökre szeretnék majd a különleges FPX kinézeteket!

Gao "Tian" Tian-Liang Lee Sin és Elise között vacillál még, de ha nem szeretne kiszúrni a játékosokkal, akkor marad Lee Sinnél. Mindkét hős kapott már SKT T1 skint, de Elise emellett bekerült a szezonvégi jutalmak közé is, így a játékosok jelentős résznének nem hiányzik egy újabb skin. Lin "Lwx" Wei-Xiang nem döntötte még el, hogy Vayne-re vagy Kai'sara kéri majd a saját kinézetét. A statisztikák alapján egyértelműen Kai'sa tekinthető az egyik main karakterének, de itt az egyéni szimpátia is dönthet, nemcsak a számok.

Liu "Crisp" Quing-song Thresht választotta, aki már így is rengeteg vagány kinézettel rendelkezik, sőt van neki SSG-s és Championship kiadása is. Ettől függetlenül, Crisp döntésével nem vitatkozhat a Riot. Kim "GimGoon" Han-saem a "Sósvizi veszedelm" kinézetei között szeretné ott látni a FPX változatot. Gangplank az egyik legnépszerűbb karakterré nőtte ki magát, nem véletlen, hogy a FPX toposának is kétszer esett a választása rá, a G2 elleni döntőben.

A legnagyobb kérdőjel Kim" Doinb" Tae-sang neve mellett szerepel, aki nem adott még közvetlen választ a kinézetes kérdésre. Egyelőre Ryze és Nautilus neve kering a fórumokon, de amíg hivatalosan nem adja le igényeit a Riot felé a világsztár mides, addig csak találgatni lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • Deathwing 7 hónapja
  Tudjátok, hogy mi a vicc az egészben? Csacsiék legalább 1x elverték a mostani vb bajnokokat XD .
  1 0 Válasz
  • PlanCake 7 hónapja Deathwing
   A sors iróniája, hogy csak a döntőig eljutó európai csapat nem tudta megverni egyszer sem.
   0 0 Válasz
 • Prokontra 7 hónapja
  .
  0 0 Válasz
 • Vadszilva 7 hónapja
  Én ilyenkor tuti bekérnék valami elhanyagolt hőst xD pl Aurelion Solra nehéz szerintem új skint alkotni és nincs is sok neki
  0 0 Válasz
 • Tundererdo 7 hónapja
  Nemcsak hogy megverték de ellenük mutatták be az egész torna legnagyobb throwját. Plusz nagy esély volt rá hogy csoportból sem jutnak ki. Megérdemelték még akkor is ha nagyon szerencsés útjuk volt. Elkerülték összes koreai csapatot . Saját régiót dominálták, eu meg szerintem az hogy splyce próbára tette őket nagyon sokat számított mind a fana és utánna g2 ellen is. Sajnálatos amúgy szerintem hogy mindig ugyanazok a hősök kerülnek elő. Megértem hogy kedvenc hősök de saját magamból kiindulva én biztos olyat választanék ami egyedibb nem megint egy kaisa tavaly után bát vayne is volt már de inkább az. Treshsem. Bár kicsit szomorú lennék ha supp poppyt választaná, ha jól rémlik játszotta csoportkör alatt. Ryze is érthető lenne de azt sokkal inkább azonosítják fakerrel. Nautilus meg szerintem olyan egyedi mid pick volt ami nagyon illene hozzá. Tian ha nem leet választja akkor őrült. Amit kiosztott vele akár splyce ellen is az beteg volt. De hogy g2 ellen is villogott vele hát az felért egy bye bye last year mr broxahval. GP okés gondolom. Nem nagyon volt, most meta is volt. Játszotta is mi kell még.
  0 0 Válasz
 • IsQb 7 hónapja
  Nautilus skin jó lenne
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?