Ezeket a saját skineket szeretnék a FunPlus Phoenix világbajnokai

A világbajnokság győztesei már "leadták rendelésüket" az új worlds skinekre.

Hatalmas meglepetésre lemosta a pályáról Kína legerősebb csapata a G2 Esportsot, így ők ünnepelhettek a 3-0-s győzelem után a párizsi színpadon. A GimGoon, Tian, Doinb, Lwx, Crisp ötös ráerőltette játékát Capsékre, akik nem tudtak alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez és hiába vigyorogta a második, egyébként 25 perces meccs után, valószínű nem volt őszinte az a mosoly. Kína ismét megmutatta a világnak, hogy sosem szabad őket leírni, hiába tűnt úgy a csoportkörök után, hogy simán kiesnek majd a playoffban. A FunPlus Phoenix játékosai megérdemelten ünnepelhettek a tegnapi nap, de volt idejük a legfontosabb kérdésre válaszolni, hogy melyik hősökre szeretnék majd a különleges FPX kinézeteket!

Gao "Tian" Tian-Liang Lee Sin és Elise között vacillál még, de ha nem szeretne kiszúrni a játékosokkal, akkor marad Lee Sinnél. Mindkét hős kapott már SKT T1 skint, de Elise emellett bekerült a szezonvégi jutalmak közé is, így a játékosok jelentős résznének nem hiányzik egy újabb skin. Lin "Lwx" Wei-Xiang nem döntötte még el, hogy Vayne-re vagy Kai'sara kéri majd a saját kinézetét. A statisztikák alapján egyértelműen Kai'sa tekinthető az egyik main karakterének, de itt az egyéni szimpátia is dönthet, nemcsak a számok.

Liu "Crisp" Quing-song Thresht választotta, aki már így is rengeteg vagány kinézettel rendelkezik, sőt van neki SSG-s és Championship kiadása is. Ettől függetlenül, Crisp döntésével nem vitatkozhat a Riot. Kim "GimGoon" Han-saem a "Sósvizi veszedelm" kinézetei között szeretné ott látni a FPX változatot. Gangplank az egyik legnépszerűbb karakterré nőtte ki magát, nem véletlen, hogy a FPX toposának is kétszer esett a választása rá, a G2 elleni döntőben.

A legnagyobb kérdőjel Kim" Doinb" Tae-sang neve mellett szerepel, aki nem adott még közvetlen választ a kinézetes kérdésre. Egyelőre Ryze és Nautilus neve kering a fórumokon, de amíg hivatalosan nem adja le igényeit a Riot felé a világsztár mides, addig csak találgatni lehet.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!