Meguntuk Pyke bannolását, már nem őt utáljuk a legjobban!

Leszoktunk Pyke állandó kitiltásáról, egy régi kedvenc van újra a csúcson!

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, az elmúlt pár hónapban Pyke nagyon utált volt a közösség szemében mint hős, főleg mióta az egyéni ösvényes ereje újra az egekben volt.
Volt, hogy 66% feletti kitiltási mutatóval is rendelkezett a karakter, avagy három mérkőzésből kettőn legalább, de kivolt tiltva. Miután a fejlesztők gyengítették az erejét, szép lassan elkezdett csökkenni a kitiltási aránya is, először 65, majd 62-63%-ra. Végül elérkezett a 9.22-es frissítés, ami tiszta vizet öntött a pohárba, és egészen 41,25%-ig lenyomta Pyke kitiltásának mutatóját, ezzel az 5. helyre visszaszorítva hősünket.

Ez azonban azt is jelenti, hogy valaki átvette Pyke helyét, ez a hős pedig nem más, mint Yasuo. Ő az egyetlen hős jelenleg, akinek 50% feletti mutatója van, pontosan 53,94%-on áll jelenleg, a második pedig, aki őt követi az Morgana 49,87%-kal, majd harmadik helyen Nautilus áll 49,02%-kal.
Yasuo jelenleg a középső ösvényen teljesít a legjobban 11,58%-os népszerűséggel és 49,63%-os győzelmi aránnyal, az op.gg adatai szerint. Ő egy azon hősök közül, akik megjelenésüktől kezdve megosztóak a közösség számára. Van, aki azt vallja, hogy vagy jó Yasuo létezik csak, vagy nagyon rossz, van aki pedig csak azért utája, mert szimplán ő Yasuo.

Mindenesetre a 9.22-es frissítés során, Őt küldjük a legtöbbet a kispadra. Ti melyik hőst szoktátok kitiltani a legtöbbet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!