Hirdetés

Minden fontos részlet az utolsó Frontline epizódról

Minden apró, ugyanakkor roppant fontos részlet az utolsó Frontline epizód kapcsán, amivel nem árt, ha tisztában vagy.

Hirdetés

A 2019-es Frontline szezon utolsó epizódja november 18-án reggel 6:00 órakor indul, és november 25-én hajnalban zárul. A játékmód hivatalosan december 10-én zárja be kapuit, legközelebb pedig valamikor 2020-ban játszhatjuk. Ugyan a játékmód alapjai változatlanok, ugyanakkor az utolsó epizód kapcsán akad egy-két fontos tudnivaló.

A legfontosabb, hogyha még szeretnéd megszerezni a négy nyereménytank egyikét -így az STA-2-t, a WZ-111-et, az Emil 1951-et vagy épp az AE Phase I-et-, akkor ez lesz az utolsó lehetőséged erre idén. Arról sajnos egyelőre semmi információ nem áll rendelkezésünkre, hogy jövőre ezek közül bent lesz-e valamelyik a jutalmak között.

Továbbá lényeges elem, hogyha maradt fel nem használt presztízspontod, akkor darabját 300 aranyra és 100 kötvényre válthatod be. A képen látható 15 pont így 4.500 aranyra és 1.500 kötvényre cserélhető be. Lényeges, hogy amennyiben az Emil 1951-et és az AE Phase I-et már kiváltottad, úgy nem maradt pontod, viszont ha az STA-2-t és a WZ-111-et szerezted be, akkor tízes tekintélyszinttel 11 pontot válthatsz át. Az átváltásra december 10-éig van lehetőségetek.

Bővítheted a tankgyűjteményedet!

Ha aranyért kikölcsönöztél egy Frontline prémium tankot, akkor az eredetit kedvezményes áron veheted meg december 10-éig. Ha a meghatározott dátumig semmit sem veszel, akkor a kölcsönzött tank eltűnik, ahogy a kedvezményezett ártól is elesel.

Visszakapod a fel nem használt FL tartalékokat árát

Azokról a tartalékokról van szó, amiket aranyért vásároltál. November 25-éig visszakapod a fel nem használt Frontline tartalékokra elköltött aranyadat. Fontos, hogyha használtál ingyenes és vásárolt tartalékot is, akkor a rendszer úgy veszi, hogy először az ingyeneseket használtad fel. Például ha volt tíz ingyenes, illetve tíz vásárolt tartalékod, és ebből felhasználtál tízet, akkor a rendszer logikája alapján mind a tíz vásárolt Frontline tartalékod megmaradt, így a teljes árukat visszakapod.

A Frontline játékmód 2020-ban tér vissza újragondolt formában, még több nyereménnyel! Neked hogy tetszett a 2019-es verzió?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
3 db hozzászólás
 • dobosch 8 hónapja
  Ez jó ingyen arany!
  0 0 Válasz
 • Menjeninnen1972 8 hónapja
  Én már csak egy artyval nyomom le,mivel más nincs... Mérgemben eladtam az összes nyolcas tankomat Progettot, Somuát,Lorrainet,egyszóval mindet..
  0 0 Válasz
 • nyisa70 8 hónapja
  Mézes madzag, szerintem már sokan be váltották tankra tankra.
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?