Minden fontos részlet az utolsó Frontline epizódról

Minden fontos részlet az utolsó Frontline epizódról

Minden apró, ugyanakkor roppant fontos részlet az utolsó Frontline epizód kapcsán, amivel nem árt, ha tisztában vagy.

A 2019-es Frontline szezon utolsó epizódja november 18-án reggel 6:00 órakor indul, és november 25-én hajnalban zárul. A játékmód hivatalosan december 10-én zárja be kapuit, legközelebb pedig valamikor 2020-ban játszhatjuk. Ugyan a játékmód alapjai változatlanok, ugyanakkor az utolsó epizód kapcsán akad egy-két fontos tudnivaló.

A legfontosabb, hogyha még szeretnéd megszerezni a négy nyereménytank egyikét -így az STA-2-t, a WZ-111-et, az Emil 1951-et vagy épp az AE Phase I-et-, akkor ez lesz az utolsó lehetőséged erre idén. Arról sajnos egyelőre semmi információ nem áll rendelkezésünkre, hogy jövőre ezek közül bent lesz-e valamelyik a jutalmak között.

Továbbá lényeges elem, hogyha maradt fel nem használt presztízspontod, akkor darabját 300 aranyra és 100 kötvényre válthatod be. A képen látható 15 pont így 4.500 aranyra és 1.500 kötvényre cserélhető be. Lényeges, hogy amennyiben az Emil 1951-et és az AE Phase I-et már kiváltottad, úgy nem maradt pontod, viszont ha az STA-2-t és a WZ-111-et szerezted be, akkor tízes tekintélyszinttel 11 pontot válthatsz át. Az átváltásra december 10-éig van lehetőségetek.

Bővítheted a tankgyűjteményedet!

Ha aranyért kikölcsönöztél egy Frontline prémium tankot, akkor az eredetit kedvezményes áron veheted meg december 10-éig. Ha a meghatározott dátumig semmit sem veszel, akkor a kölcsönzött tank eltűnik, ahogy a kedvezményezett ártól is elesel.

Visszakapod a fel nem használt FL tartalékokat árát

Azokról a tartalékokról van szó, amiket aranyért vásároltál. November 25-éig visszakapod a fel nem használt Frontline tartalékokra elköltött aranyadat. Fontos, hogyha használtál ingyenes és vásárolt tartalékot is, akkor a rendszer úgy veszi, hogy először az ingyeneseket használtad fel. Például ha volt tíz ingyenes, illetve tíz vásárolt tartalékod, és ebből felhasználtál tízet, akkor a rendszer logikája alapján mind a tíz vásárolt Frontline tartalékod megmaradt, így a teljes árukat visszakapod.

A Frontline játékmód 2020-ban tér vissza újragondolt formában, még több nyereménnyel! Neked hogy tetszett a 2019-es verzió?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.