Véletlen villantás miatt kaphatott perma bant Zalae a Twitchről

A népszerű Hearthstone streamer csatornája szőrén szálán eltűnt. 

Az elmúlt pár évben egyre több dráma van a Twitch körül, mivel a platformon folyamatosan felbukkannak a megkérdőjelezhető vagy elfogadhatatlan tartalmak az intim testrész villantástól kezdve az állatbántalmazáson át egészen az emberek ellen elkövetett erőszakos cselekedetekig. A cég persze igyekszik a nem megfelelő tartalmak azonnali letiltására és a szabálysértő közvetítők bannolása, egyes esetekben, főleg a nagyobb sztárokkal szemben elnézőbbek. Nemrég egy újabb nagy név került fel a kitiltottak listájára, ugyanis a Hearthstone közösségben széles körben ismert Zalae csatornája szőrén szálán eltűnt a Twitchről. 

A redditen persze meg is indultak a találgatások, mi történhetett, továbbá a kérdés felmerült a szintén profi Firebat közvetítésén is. A streamer szűkszavúan csak annyit mondott, hogy nem látta mi történt, csak hallotta, hogy Zalae véletlenül villantott élő adásban, ezért repült neki az azonnali perma ban. Firebat szavait az alábbi klipben hallhatjátok. 

Zalae egyelőre nem szólalt meg az ügyben egyik közösségi média felületén sem, továbbá egyéb források sem erősítették meg az incidenst szóval elképzelhető, hogy a hír kacsa és valami más lehet a háttérben. Mindenesetre ha valóban egy véletlen villantás áldozatává vált, olyan nagy nevek táborához csatlakozott, mint LegendaryLea, Amouranth, vagy Alinity. Érdekesség, hogy ezek a közvetítők idővel visszatérhettek a platformra, a kérdés csak az, hogy a Twitch Zalae-vel szemben is ilyen elnéző lesz-e. 

Ti mit gondoltok, ha valóban villantásért tiltották ki Zalae-t, a Twitch idővel mérsékelni fogja a büntetését?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!