Hirdetés

Már csak 2+1 frissítést kap idén a League of Legends, nézzük meg, hogy mi vár ránk!

2 nagyobb és egy kisebb frissítés van még hátra, ám ezek közül az egyik óriási változtatásokat hoz!

Hirdetés

A Riot Games frissítési naplója nem titok, hónapokkal előre napra pontosan elérhető bárki számára, hogy mikor hanyas verziószámú frissítés érkezik majd. Annak részletei azonban mindig csak az adott frissítés előtt derülnek ki pontosan.
Időnként a fejlesztők szeretnek spoilerezni, hogy mik várhatóak a későbbiekben, most is egy ehhez hasonló információ jutott a közösség tudomására Spideraxe jóvoltából Twitteren.

A 9.23-as frissítés, ami november 20-án érkezik majd például tartalmazza a tizedik előszezon nagy frissítéseit. Ebben érkeznek az átdolgozott sárkányok, az új Idézők Szurdoka és a rengeteg tárgy változtatás, a néhány apróbb rúna módosításról nem is beszélve. A tárgyaknál észlelhető lesz majd az assassin meta újbóli felbukkanása és megerősödése, de ehhez a támogatóknak is lesz néhány keresetlen szavuk, hisz az AD-s támogató tárgy mellett az összes átdolgozást kap. Amennyiben még nem találkoztál volna az előszezon nagy frissítéseivel, az alábbi cikkünkből pótolhatod azt.

Az utolsó frissítés, a 9.24, mely majd december 11-én érkezik meg a játékba -leszámítva a karácsony környékén érkező +1 9.24B frissítést, ami sosem a nagy változásokról volt híres- hoz még új, ünnepi tematikájú kinézeteket, ráadásul ha minden igaz, a Wukong mini-rework is végre megérkezik még idén!

Wukong projektje is egy olyan dolog, amit már hónapok óta terveznek és számtalanszor megjárta már a nyilvános bétakörnyezetet a majmok királya, azonban az élő szerverekig sosem sikerült még eljutnia, mindig megbukott valamelyik vizsgán.

A téli skinek érkezésére nem árt majd felkészülni, ugyanis a karácsonyi időszak mindig lehetőségekkel teli a LoL shopjában.

Ti melyik hősökre tudnátok elképzelni téli kinézeteket? Örültök Wukong érkezésének?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
6 db hozzászólás
 • Deathwing 7 hónapja
  ZZ visszakerült :3
  0 0 Válasz
  • Powerfruit293 7 hónapja Deathwing
   és az Ohmwrecker?
   0 0 Válasz
   • Deathwing 7 hónapja Powerfruit293
    (UPDATE: Turns these aren't actually back, Meddler tweeted they are just showing up due moving files around on PBE. Spear of Shojin, Ohmwrecker, Zz'Rot Portal, and Raptor clock are still being removed.) Raptor Cloak Ohmwrecker Spear of Shojin Zz'Rot Portal
    0 0 Válasz
    • Powerfruit293 7 hónapja Deathwing
     hiányozni fog, mint a deathfire graps
     0 0 Válasz
 • Pepe51 7 hónapja
  Kérek egy hóember Teemot köszönöm DD
  0 0 Válasz
  • Huzsi 7 hónapja Pepe51
   Adnám :D hógolyó "bombák/gombák"
   0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?