S1mple hamis vakítója után itt a hamis csapattárs! - 200 IQ-s megmozdulás xsepowertől

S1mple hamis vakítója után itt a hamis csapattárs! - 200 IQ-s megmozdulás xsepowertől

Jó, ha megjegyezzük ezt a trükköt is.

A nyári StarLadder Major egyik, ha nem a legnagyobb meglepetése volt a forZe csapata. A CIS Minorról érkező alakulatnak senki sem adott sok esélyt, az orosz srácok azonban rácáfoltak az őket leírókra és végül 17-19. helyen zártak.

Ez persze nem volt elég ahhoz, hogy meghívást kapjanak 2020 első Major tornájára, de az első Major versenyüket teljesítő fiatal oroszok számára ez is nagy teljesítmény volt. Olyan csapatokat utasítottak maguk mögé, mint a Grayhound, a HellRaisers, a FURIA vagy a Complexity. 

a forZe csapata, a BLAST Pro Series Moszkva médianapján (forrás: hltv.org)

Kíváncsian várom, hogy sikerül-e kijutniuk a következő Majorre, az biztos, hogy ha olyan okosan tudnak majd játszani, mint tegnap az ESEA MDL-ben, akkor nincs mitől félniük. Anno hatalmas hullámokat kavart s1mple és az AWP-je, pontosabban az a helyzet, amikor vakítógránátként próbálta eladni a távcsöves mesterlövészpuskát. 

A forZe egyik játékosa, Bogdan 'xsepower' Chernikov talán egy még okosabb trükköt mutatott be tegnap, a Team Spirit ellen. Nem fegyvert, hanem a nála lévő C4-es bombát használta elterelésként. Jól láthatóan és hallhatóan dobta azt át Inferno patkójába, elhitetve ezzel, hogy társa ott van és éppen felveszi a bombát. Pedig Jerry már építkezésen volt, az elterelésnek hála pedig játszi könnyedséggel tudta lelőni maradék ellenfeleit.

Irány a játék és próbáljátok ki,hátha ti is össze tudtok hozni egy ilyen remek trükköt!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!