Dániában beregisztrálták az OG CS:GO csapatát - Jöhet egy új sztárcsapat?

Dániában beregisztrálták az OG CS:GO csapatát - Jöhet egy új sztárcsapat?

Most már biztos, hogy CS:GO csapatot indít az OG.

Több, mint egy hónapja hallottunk utoljára a pletykákról, amik szerint új CS:Go csapat van születőben. Nem kisebb név, mint a DOTA2 TI-t egymás után kétszer is megnyerő OG indítaná el a saját CS:GO ötösét, aminek összetételéről szintén szivárogtak ki hírek, még október elején.

Azóta viszont nagy volt a csend az OG körül, egészen tegnapig. Niels 'rizc' Topp, egy dán TV csatorna munkatársa és CS:GO kommentátor adott hírt arról, hogy országában beregisztrálták az OG CS:GO-t, az eredeti OG leányvállalataként. Minden nem találgatás, nem feltevés, hanem tény.

Tehát az már biztos, hogy jön a szervezet CS:GO csapata, az viszont még kérdéses, hogy milyen felállással. Egyáltalán miért Dániában regisztrálták be a céget? Van, aki arra tippel, hogy teljesen dán, vagy nagy részben dán játékosokat igazol majd le a csapat, más szerint viszont pusztán üzleti okok miatt esett a választás Dániára. 

Én is az utóbbi lehetőséget tartom valószínűbbnek, hiszen korábban az NBK, Aleksib, ISSAA, valde, Jamppi ötöst hozták szóba a csapattal, persze lehet, hogy ez koránt sem a valós csapat. Rengeteg jó játékos van jelenleg kispadon, sőt, a szabadon igazolható játékosok között is akad néhány igazán erős. 

Az nem is kérdés, hogy az NBK - Alesib párost jó lenne látni együtt játszani, én személy szerint még ISSAA visszatérésének is örülnék, de ne feledkezzünk el a többi lehetőségről sem. Akár olyan játékosok is érkezhetnek majd az OG-hez, mint GeT_RiGhT, Xizt, friberg, oskar, Edward vagy akár NEO, csak hogy néhányat említsünk a legnagyobbak közül.

Akárhogy is, izgalmas hetek elé nézünk, hiszen az OG simán létrehozhat egy olyan csapatot, akikkel azonnal meg is célozhatják a top3-at. Reméljük még idén bejelentik, hogy milyen felállással vágnak neki a profi CS:GO-nak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!