Murloctól a Sárkányig: kiszivároghatott a négy új BG hős

Murloctól a Sárkányig: kiszivároghatott a négy új BG hős

Idejekorán kikerülhettek a netre a Battlegrounds új hősei.

A Hearthstone Battlegrounds játékmódjának béta változata megnyílt a játékosok előtt. Kedd este 19:00-tól mindenki kipróbálhatja magát a legújabb auto-battlerben, amiben 8 játékos feszül egymásnak, hogy végül a legerősebb, legjobban taktikázó diadalmaskodjon. Egyelőre 24 Hero közül dob fel nekünk a gép a meccsek elején két lehetőséget, amiből el kell döntetnünk, hogy melyikkel is akarjuk megvívni a csatáinkat. A hős maga nem jelent semmit, mivel mindenkinek ugyanazok az egységek elérhetőek. A Hero Power dönti el, hogy melyik karakter jobb, mint a másik. Hulkeinstein és CheeseHead is összegyűjtötte gondolatait, érdemes ezeken átfutni, hogy mindig a legjobb választás landoljon nálunk!

A napokban Mike Donais, a Hearthstone vezető game designere elárulta, hogy a decemberi nagy patch előtt érkezik még négy hős, amik felforgathatják majd a metát. Ha hihetünk a hearthstonejson.com-on fellelhető szivárgásoknak, akkor az alábbi Herok ülhetnek majd le hamarosan a Tavern asztalai mellé.

Sir Finley Mrrgglton

Folyamatosan pörgetni kell a kártyákat, hogy aktiválható legyen a képesség, ami főleg a játék első köreiben nem igazán megvalósítható. Hiába csak 1 arany a költsége, annyira nem tűnik erősnek a Power Up!

Elise Starseeker

Ingyen minionokat lehet behúzni a passzív Hero Powerből, ami mindig jó jel. Az adott Tiernek megfelelő lényt lehet felfedezni, amivel jelentős aranymennyiséget spórolhatunk.

Brann Bronzbeard

A bufftaktika egyelőre a legjobbak között van, Brann Hero Powere erre erősít még rá. Használhatónak tűnik a Battle Brand, az biztos.

Sindragosa

Újabb passzív Hero Power, ami a fagyasztott minionoknak ad bónuszt. A Recruit szakaszban megéri majd nyomkodni a 0 aranyba kerülő fagyasztást, mert minden kör elején +1/+1-es lényeket állíthatunk a mi oldalunkra.

Egyelőre sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudjuk a fenti négy hőst, de a képességeik alapján nem lógnának ki a mostani társaságból. Általában a szivárgásoknak lehet hinni Hearthstone fronton, de minden kiderül majd, ha megérkezik a következő hetekben a frissítés.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!