Legjobb deckek Rank 5 alatt: van erősebb pakli az Evolve Shamannal

Legjobb deckek Rank 5 alatt: van erősebb pakli az Evolve Shamannal

Az Evolve Shaman még mindig a legnépszerűbb változat, de van nála erősebb pakli.

A Hearthstone legújabb játékmódja sikeresen megtolta a Blizzard szekerét, de nem szabad elfelejteni, hogy még mindig a klasszikus Ranked mérkőzésbe fektetik a játékosok a legtöbb energiát. A december 10-én érkező Descent of Dragonst már mindenki nagyon várja, mivel nemcsak rengeteg erős lapra számíthatunk, hanem végre visszakerülnek Wildba az október elején átvándorolt lapok, élükön az Evolve-val. A regionális erősorrend alapján kirajzolódhat előttünk, hogy mire is kell számítanunk, amikor elindítunk egy meccskeresést. A jó hír, hogy van erősebb pakli az Evolve Shamannál, a rossz, hogy ez mit sem ér akkor, ha Thrall változatai teszik ki az egész ladder 30-40 %-át!

Az Evolve Shamanról (vagy Quest Shamanról) mindenki tudja, hogy őrületesen erős, mivel a Desert Hare + Evolve, a Mogu Fleshshaper + Mutate kombók tökéletesen illeszkednek abba az early game-be, amit sokan már-már csalásként emlegetnek. Töredék manáért lehet kipakolni hatalmas értéket, ami lehet, hogy besül, mivel a random faktort nem lehet megkerülni, de az átlagos kimenetel még így is bőven megéri a "kockázatot". Az elmúlt hét statisztikái alapján egyetlen deck tudta stabilan maga mögé utasítani a legerősebb Shaman verziót, a Highlander Paladin. Az early game-re hatalmas hangsúlyt helyező deck kiválóan meg tudja fogni az első néhány körben az ellenfeleket, utána csak görgetni kell magunk előtt a hólabdát, ami ideális esetben maga alá temetheti az asztal másik oldalán helyet foglaló kártyást. 

Annyira nem szörnyű a helyzet, mint azt sokan gondolják, mivel a Quest Druid és a Highlander Hunter is szép eredményeket tud felmutatni, de népszerűségben ezek csak az Aggro Shamant tudják megközelíteni, az Evolve-tól messze elmaradnak. A Combo Priest még mindig a Legenden belül és a versenyeken működik a legjobban, ahol a játékosok skillje is jóval magasabb, illetve sokkal kiszámíthatóbb a meta, ami taktikázásra enged lehetőséget. Rank 5 alatt csak azoknak ajánljuk a játék talán leggyorsabb Aggro pakliját, akik mindig képesek behúzni kezdőkézbe a Clericet, a Tol'vir Defendert és a Circle of Healinget.

Secret Highlander Paladin

Deck kód: AAECAR8engG1A8cDhwTJBK4G6wfFCNsJ/gyY8AKe8AKggAOnggObhQOghQP1iQP5lgO+mAO2nAOenQP8owPkpAOfpQOipQOmpQOEpwOftwPb0gPl0gMAAA==

Evolve Shaman

Deck kód: AAECAaoIBqbwAu/3AouFA7SXA72ZA+GoAwycAt4F7/ECtJEDxpkDu6UDz6UD1KUD1aUD+aUD2KkD1ckDAA==

Secret Highlander Hunter

Deck kód: AAECAR8engG1A8cDhwTJBK4G6wfFCNsJ/gyY8AKe8AKggAOnggObhQOghQP1iQP5lgO+mAO2nAOenQP8owPkpAOfpQOipQOmpQOEpwOftwPb0gPl0gMAAA==

Combo Priest

Deck kód: AAECAa0GBqUJ+wzl9wLQ/gKnhwOppQMM+ALlBPYH1QjRCtIK8gz3DK+lA9KlA/2nA4SoAwA=

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!