Hirdetés

Diana új vizuális effektet kap, és a képességeit is megpiszkálják!

Diana effektjei kapják a következő, vizuális frissítést, és a képességei is kapnak némi változtatást.

Hirdetés

Még csak egy napja, hogy beszámoltunk arról, hogy valamikor a jövőben Lux vizuális effektjei megújulnak, amit egyébként Senna hősbemutató videójában lehetett kiszúrni, a fejlesztők bejelentették, hogy Diana is munkálatok alatt van.
Ugyan még csak felületesen osztották meg a változtatások terveit, az már egyszer biztos, hogy minden, amit alább felsorolunk, a tervek szerint a következő frissítésben, avagy a 9.23 során érkezik majd, November 20-án.

A vizuális effektjei, az effektek hanghatásai és a képességeinek ikonjai megújulnak. Maga a hős nem kap vizuális frissítést, sőt, annak modellje sem fog változni, így nem kell attól tartani, hogy átméretezik a karakter hitboxait.
Ezen felül érkezik majd még némi passzív és általános változtatás is Diana számára. És az egész változtatás legmeredekebb része, hogy a fejlesztők szeretnék megcserélni Diana E képességét a jelenlegi ultijával. Ezzel az a cél, hogy az ulti egy igazán erős képesség legyen, amit ne legyen szinte mindegy, hogy mikor nyomunk el.

Fontos kiemelnünk, hogy a PBE szervereken zajló változtatások egyáltalán nem biztosak, hogy így, ebben a formájukban kerülnek be az élő szerverekre, sőt, az sem biztos, hogy túlélik a tesztelés időszakát. Így ezek jelenleg csak tervek, bármi változhat még a hátralévő napokban.

A fejlesztők hamarosan részletesebb beszámolót ígértek a változtatásokról.

Ti mit szóltok a tervekhez? Jó ötlet megcserélni a két képességet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?