Permázták Tyler1 barátnőjét, aki utána porig alázta T1 rajongóit

Permázták Tyler1 barátnőjét, aki utána porig alázta T1 rajongóit

Ezért nem kell toxicusan viselkedni.

Tyler1-ról mindenki tudja, hogy a League of Legends streamek között az egyik legtoxicabb személyiséggel rendelkezik. A hatalmas bicepszéhez rengeteg rage és üvöltözés társul, de pont emiatt és nem mellesleg zseniális Draven játéka végett is óriási népszerűségnek örvend a Twitch nézők körében. 2015-2017 véglegesen permázták minden fiókját a streamernek, azonban visszatérése óta egész jól viselkedik, nem véletlen viselt többször is "Reformed" pólót élő adásban. Az elmúlt napokban nem Tyler1, hanem barátnője, Macaiyla részesült törődésben a Riot support részéről, ugyanis HYPUHS felhasználójától elbúcsúzhatott a leányzó.

A chat log alapján érthető a tiltás, mivel Macaiyla többször is arra buzdította csapatát, hogy adják fel a mérkőzést, majd közös chatbe is beírta, hogy "just f*cking end" nem sokkal később meg jöhetett a szokásos "open" spam. A ban röpült is, erre teljesen kiakadt a streamer hölgy, aki hosszasan fejtegette magából kikelve, hogy Tyler1 sokkal toxicusabb és nem kap semmit, továbbá kiemelte, hogy a rajongók is folyamatosan elnézőek barátjával szemben, aki nap, mint nap spameli a chatre, hogy "ff open". 

Végül odaszólt, hogy Tyler1 igazából magasról tesz a nézőire és nagyon gáz, hogy mindent megtennének egy ilyen sós streamerért. Az egész drámát, amiről döntse el mindenki, hogy mennyire kamu és megrendezett jól összefoglalja Macaiyla monológja:

"Hihetetlen, hogy egy másodpercre sem tudjátok kihúzni a fejeteket a s*ggetekből és nem tűnik fel nektek, hogy Tyler milliószor toxikusabb, mint amilyen én voltam." Ezek után még tett néhány nyomdafestéket nem tűrő megjegyzést, majd lezárta a mondandóját. "Meg kell értenetek, hogy sokkal rosszabb dolgokat csinál Tyler, mint más LoL-osok. Ez őrület..."

Tyler1 barátnőjének valószínűleg csak ezt az egy felhasználóját tiltották, de ha így folytatja valószínűleg ő is kaphat egy kellemes ID bant.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!



Partnereink ajánlata

Gamestar

  • Hipercsiga 4 éve
    Ennél durvábbat tolnak egy átlagos meccsemen mégsem kapok visszajelzést a reportról soha.
    0 0 Válasz
    • hi_im_lobotomy 4 éve Hipercsiga
      RITO bácsi csak bizonyos dolgokra triggerel - de arra nagyon. Régiók között is vannak eltérések. EUNE-n valaki leintel meg szájal rangsorolton a 9x report után se kap semmit - ezzel szemben NA-n a lvl15 acc-omról reportoltam egy gyereket mert toxic volt normal-blind-on és kaptam a visszajelzést, h megbüntették. Hogy most tényleg megbüntették, vagy csak EUNE-n fagyott ki a bot ami a válaszüziket tolja reportok után azt nem tudom, de a report-rendszer mint olyan totál megbukott a Ligában. Ezzel kell együtt élni/játszani.
      0 0 Válasz
    • PlanCake 4 éve Hipercsiga
      Ezzel kapcsolatban egyet nem értek csak. Kettős mérce van a streamer- casual gamere között, ez biztos, de nem értem melyik irányban. Logikus lenne, ha a streamereket jobban fognák, mert ők "mutatnak példát" a nézőknek. De fordítva is van ok. Elnézőbbek a streamerekkel, mert ők reklámozzák a játékot. Szóval van értelme annak amit mondasz, de az ellenérv is ugyanolyan jogos.
      0 0 Válasz
    • PlanCake 4 éve Hipercsiga
      Ezzel kapcsolatban egyet nem értek csak. Kettős mérce van a streamer- casual gamere között, ez biztos, de nem értem melyik irányban. Logikus lenne, ha a streamereket jobban fognák, mert ők "mutatnak példát" a nézőknek. De fordítva is van ok. Elnézőbbek a streamerekkel, mert ők reklámozzák a játékot. Szóval van értelme annak amit mondasz, de az ellenérv is ugyanolyan jogos.
      0 0 Válasz
  • cstomi468 4 éve
    Melette a streamer a közönségéért van és akkor is elég sok mindenre kell figyelni melette a játék és ugye természetesen mivel az EUNE szerver van a legljám a riot prioritási listájám ezért nem is törőden annyira vele mint egy NA vagy EUW szerver esetében. +a bot is úgy rossz ahogy van pl ha beírod hogy kys ugye permabann az account-od melessleg dánul csókot jelent ezeket nem veszi figyelembe senki mint pl jó pár magyar szó is káromkod@snak van fenttartva azokat nemtudom de ha ír valski chat en egy ismerőssel akkor észreveheti hogy egy random beszélhetés minden mondatában van olyan szó ami ki van csillagozva ki lehet kapcsolni de pl már egy rossz hejre (rossz időben) beírt nice vagy wow esetleg egy wp ért is kaphat bant az embert ezek megtörténtek velem is és ismerősökkel is.
    0 0 Válasz
    • hi_im_lobotomy 4 éve cstomi468
      Amellett, h van valami abban, amit mondasz (írsz) a hely maradjon má' hely és ne legyen hej. Tényleg csak ennyi.
      0 0 Válasz
      • cstomi468 4 éve hi_im_lobotomy
        Köszönöm, hogy rá mutattál a hibámra sokszor esek olyan helyzetbe, hogy nem olvasom el amit írtam és ilyen dolgokat nem javítok ki.
        0 0 Válasz
  • Deathwing 4 éve
    Megérdemli, nincs vita .
    0 0 Válasz
  • Tundererdo 4 éve
    Pár hónappal ezelőtt kaptam egy 14 napos bant. Egy rugalmas ranked silver alja bronz vége szint. Adcm erős goldos én pedig kamikáze leona support. A játék közben azt vettem észre hogy a partnerem erősen arra játszik hogy én minél többször haljak meg. Passzívan játszott nem segített low hpt is életben hagyta stb. Nem részletezem egyszerűen mikor harmadszor hagynak meghalni tudod hogy vmi nem okés. Szépen otthagytam és csináltam fed midest ami többszöri halálomba került de megérte. Na most topon gyakorlatilag ugyanaz volt mint adc. Premadek. A játék végére nagyjából 2 szintet vertem adcre 30 farmot ami ráadás az ő 50 farmjából is 40% az én sup itemem volt. Fed midesen kívül mindenkire 1k aranyat vertem. Na most három nappal később jött a ban ami önmagában is fura volt. Nyilvàn azon gondolkodtam miért hisz előző hét kb 10 sion gameből 10 mindegyik 10+ halál 8 győzelem. Nem stratégia csak balek voltam viszont nem adtam fel. Hogy ösvényről ösvényre jártam? Egyszerűen érdekelt mi történt hisz toxic se voltam. Nyilván beletörődtem 14 napba de most azért viccesnek tartottam hogy aki játszik próbálkozik bant kaphat. Robot válaszolt. Szándékos feedelés. Mondom oké akkor ezentúl tetriszezzek mivel kb ezt szeretem játszani. Beintelek, halok de próbálom csapatom jó helyzetbe hozni. Jó hogy nem aram game miatt bannolnak. Nyilván idegesìtett hiszen mit csináljak ezek után ha 3szor halok afk nehogy újra bant kapjak.? A bünti meg halmozódik. Legközelebb perma lesz. Legnagyobb meglepetésemre pár napra rá egy humán válaszolt. Megleste gamét és bocsánatot kért mindent visszacsinált plusz adott egy ládikót kulccsal. Úgyhogy mikor ilyen teemo mid suport ban miatt hát bocs de mégha nem is bűnöztél a ban marad. Ezekután mindent tisztán visszakaptam még úgy is hogy nem éreztem azt hogy szabályt szegtem volna és megérdemlem csak azt tudom mondani mindenkinek hogy tessék utánna járni ha gondod van. Nyilván ha megérdemled akkor nincs mit tenni de nekem ebből az jött valami mégis működik és lehet hogy kivétel voltam bár kétlem de korrekt elbánásra törekszenek nem pedig ez a streamerbalhé megy nap mint nap.
    0 0 Válasz
    • hi_im_lobotomy 4 éve Tundererdo
      Megnyugtatlak: te vagy az üdítő kivétel.
      0 0 Válasz
    • kiskeni 4 éve Tundererdo
      Emberi beavatkozás KELL, az automata rendszer nem tud a számokon túl látni sajnos, MI (vagy AI angol rövidítéssel) ide vagy oda. És akkor mit is lát egy rendszer ilyenkor? Azt, hogy irreálisan sokszor haltál, a szerepednek nem megfelelő statisztikákkal rendelkeztél (túlzott arany bevétel a többiekhez képest, farm ami nem épp normális supporton stb). Ha ez halmozódik, tehát sokszor előfordul, akkor pedig egy idő után figyelésbe kerülsz, majd triggerel és megy a bünti. Miért? Mert nem nézte át egyetlen ember sem, hogy amúgy ezzel közvetlen/közvetett módon a csapatodat segítetted, nem nézte át, hogy amúgy te próbálkoztál és szó sincs itt szándékos feed-ről és ez az, amit az automatika sosem fog tudni megállapítani. Annyit lát csak, hogy ismétlődően rossz a statisztika és levonja az automatikus következtetést, hogy te ezt szándékosan csinálod. Nem számol az emberi tényezővel, miszerint te ezt NEM szándékosan csináltad így, egyszerűen a képességeid szerint a lehető legtöbbet próbáltad nyújtani. Ilyenkor jön képbe a Support. Szerintem nem üdítő kivétel ez, hisz toxic attitude jelét sem látni, pár meccs visszanézésével + az érintett (büntetett) játékos "meghallgatásával" simán kideríthető, hogy mi volt szándékos és mi nem.
      0 0 Válasz
      • kiskeni 4 éve kiskeni
        Értelemszerűen a folyamatok elindításához neked kell megtenni az első lépéseket és neked kell írni a supp-nak, mert érthető módon nem fognak addig törődni a te ügyeddel, ugyanis az emberi erőforrások meglehetősen végesek a játékosbázishoz képest. Mármint gl annak a cégnek, ami képes szinte mindenki esetét alapból emberek által is átvizsgáltatni szinte minden esetben (több millió/milliárd ember esetét pár ezres/százezres supp létszámmal) :D
        0 0 Válasz
  • Tundererdo 4 éve
    Legtöbb ember nem azért reportolja a másikat mert az toxic vagy helytelent csinál hanem azért mert szerinte vagy alapvetően rosszul játszott. Ami nem bűn csak kellemetlen. Én is hallottam mik mentek főleg NA serveren. Streamermaffia. Szándékosan utazni ilyenekre sorolhatnám. De nehéz dolog bìráskodni úgy hogy közbe ne tévednél vagy tudod hogy nem helyes de szabály az szabály. Semmilyen vagy nyilván inkàbb negatív véleménxem volt supportról főleg hallomásos történetek miatt. És lehet igazad van de ugyanolyan fontos azt is megmutatni hogy azért létezik a pozitív oldal és törekednek rá mégha ez többnyire nem is látszik. De hogy cikkhez is hozzátegyek. Nem kedvelem T1t. Elítèlem régi dolgait és ha csak kicsit is okosabb lett hajrá neki. Egy érdekes szín a palettán. Viszont barátnője ez alapján elég gáz. Mégha csak méregből mondott dolgokat vagy csak összehasonlítási alapnak az akkor sem mentség . Plusz ezek után mit gondoljon ember? Biztos varázsnunija van ha mellette marad.
    0 0 Válasz
    • kiskeni 4 éve Tundererdo
      Hát, igazat adok. Nem lehet takarózni más "bűnével", ha egyszer te is elkövetted, mindegy te mekkora mértékű szabályszegést vétettél. Ezt nagyon sokan elfelejtik, mert nyilván egyszerűbb egy ilyen "de ő rosszabb" félmondattal azonnal hárítani minden felelősséget, mint hogy kiállni és beismerni, hogy igen ba**ki, lehet ráció abban, hogy büntetést kaptam. Mindenki a saját tetteiért felel és ez amolyan alapvető dolog(nak kéne lennie).
      0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!