Év végi ajándékok a veteránoknak és 2020-as Loot Box tippek

Év végi ajándékok a veteránoknak és 2020-as Loot Box tippek

Áttekintjük, hogy mire számíthatunk 2019 végén ajándékok és Loot Boxok terén.

A legnagyobb orosz World of Tanks portál, a WoT Express információi szerint 2019 végén újabb ajándékokra számíthatnak a veterán játékosok. Hasonlóra kell számítani, mint amit 2018 november 26-án kaptunk a 10-edik évfordulós ajánlat részeként. Akkor a veterán játékosok rengeteg kreditet, kötvényt és persze a jó öreg T-50-2 harckocsit kapták meg.

Erre utal az is, hogy két új medált is kapunk. Az egyiket a kilenc éves szolgálatért, a másikat a tíz éves szolgálatért. Kíváncsiak várunk, hogy ezúttal mennyi potya kreditet és kötvény, illetve milyen prémium tankot zsebelhetünk be.

Végül, de nem utolsó sorban térjünk ki a 2020-as Loot Boxokra, amikről sajnos még annyi információnk sincs, mint a veterán ajándékokról, azonban a WoT Express feltételezi, hogy az idén bejelentett rengeteg tier IX-es egyedi jármű közül az Object 777 be fog kerülni a ládákba. Erről többet a hivatalos bejelentésig valószínűleg nem fogunk megtudni.

Szerintetek melyik tankot kapják a veteránok, és milyen tankokra lehet számítani a 2020-as Holiday Ops ládákban?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.