Hirdetés

Év végi ajándékok a veteránoknak és 2020-as Loot Box tippek

Áttekintjük, hogy mire számíthatunk 2019 végén ajándékok és Loot Boxok terén.

Hirdetés

A legnagyobb orosz World of Tanks portál, a WoT Express információi szerint 2019 végén újabb ajándékokra számíthatnak a veterán játékosok. Hasonlóra kell számítani, mint amit 2018 november 26-án kaptunk a 10-edik évfordulós ajánlat részeként. Akkor a veterán játékosok rengeteg kreditet, kötvényt és persze a jó öreg T-50-2 harckocsit kapták meg.

Erre utal az is, hogy két új medált is kapunk. Az egyiket a kilenc éves szolgálatért, a másikat a tíz éves szolgálatért. Kíváncsiak várunk, hogy ezúttal mennyi potya kreditet és kötvény, illetve milyen prémium tankot zsebelhetünk be.

Végül, de nem utolsó sorban térjünk ki a 2020-as Loot Boxokra, amikről sajnos még annyi információnk sincs, mint a veterán ajándékokról, azonban a WoT Express feltételezi, hogy az idén bejelentett rengeteg tier IX-es egyedi jármű közül az Object 777 be fog kerülni a ládákba. Erről többet a hivatalos bejelentésig valószínűleg nem fogunk megtudni.

Szerintetek melyik tankot kapják a veteránok, és milyen tankokra lehet számítani a 2020-as Holiday Ops ládákban?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • nyisa70 7 hónapja
    Hú de várjuk már, hogy sz@rná össze magát a wg a manipulált szutyok játékával.
    0 0 Válasz
  • Menjeninnen1972 7 hónapja
    Ha ez igaz akkor beindul az eszeveszett költekezés a 777ért,tavaly ki akartam húzni a Defendert,az IS3At sikerült vagy ötször,igaz volt arany kompenzáció,de akkor sem jött össze
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?