Már a meccs kezdete előtt lábon lőtte magát a BIG - tabseN vs kávé

A franciákon túl is volt ellenfele tegnap a BIG-nek.

Végre elindult a héten az EPL 10 második szakasza, a Magyar Esport TV Twitch csatornáján pedig hazai kommentátorokkal követhetitek a meccseket. Tegnap a NiP vs BIG és a G2 vs North volt terítéken, mindkettő izgalmas mérkőzés volt, ráadásul a német még meg is nevetettek minket egy kicsit.

A NiP vs BIG ugyanis egy kis csúszással és még több nevetéssel indult. Biztosan jártatok már úgy, hogy valamilyen étel vagy ital miatt dobta fel a talpát az egeretek vagy a billentyűzetetek. Én még a mai napig emlékszem, amikor 8 éves koromban az új, pár napja vásárolt billentyűzetre ráborítottam egy pohár teát.

Valószínűleg tabseN is emlékezni fog a tegnapi napra, nem csak azért mert csúnyán kikaptak a NiP-től, de azért is mert a meccs miatta, pontosabban a kávéja miatt csúszott. Még a bemelegítés előtt sikerült megitatni a billentyűzetét, amit még a társai is megmosolyogtak, főleg, hogy mindezt a kamerák előtt sikerült elérnie.

A billentyűzet persze azonnal megadta magát, hiába sietett tabseN segítségére egy hadseregre is elég papírtörlő, kénytelen volt egy csere eszközzel játszani, hogy aztán Trainen 1-16-ra, majd Nuke-on 16-19-re kikapjanak a svédektől.

A nap másik mérkőzését a G2 és a North játszotta, ahol Train első félidejében nem állt jól a G2, de a támadó oldalon megtáltosodtak, Dust2-t pedig ugyancsak a francia többségű csapat tudta megnyerni. Tartsatok velünk ma is Twitchen, este 18:25-től érkezünk az A csoport utolsó mérkőzéseivel.

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!