Ti küldtétek: alternatív Battlegrounds hősök

Ti küldtétek: alternatív Battlegrounds hősök

Mike Donais felhívására rengeteg pályamű érkezett.

A Hearthstone Battlegrounds módja hiába érkezett későn a többi auto-battlerhez képest, népszerűségben uralja az elmúlt napokat. A Blizzard húzása bevált, de egyelőre még kevés a tartalom, amivel megtöltötték a játékmódot. Sem egységből, sem hősből nincs túl sok, de ha hihetünk Mike Donais információnak, akkor a jövő héten négy új hőssel, december elején új lényekkel gazdagodhat a BG. Donais a patchek bejelentése mellett egy különleges felhívással is feldobta a rajongók elmúlt napjait. A kreatív játékosoknak ugyanis lehetőségük nyílt megcsillogtatni készségeiket, mivel a legjobb alternatív Battlegrounds hősök tervei akár a játékba is bekerülhetnek, legalábbis Donais ezt ígérte. A magyar közösségből is érkezett pályamunka, Szabolcs alkotásait láthatjátok az alábbiakban:

Arena Patron

A random faktor miatt nem lehet tökéletesen kihasználni a képességét, de ha egy olyan lényünk kapja meg, aminek magas a támadási értéke, akkor számíthatunk őrületes fiesztákra. Late game-ben nagyon erős a képesség két aranyért, de earlyben nem igazán kell nyomogatni a HP-t.

Hireek, the Bat

Teljesen elborult Hero Powert kapott Hir'eek, ugyanis csak arra épít az egész taktika, hogy egyetlen lényünk legyen a boardon, ami brutálisan erős. Ha ezt valahogy sikerül összehozni, akkor elég csak minden kör előtt megnyomni a Hero Powert és rögtön mi érezhetjük magunkat nyeregben.

Immortal Prelate

A Deathrattle és Summonra ható buffokat nagyon szívesen elraktároznánk és pont ebben segít Immortal Prelate. Ebben a formában talán túl erős is, elég csak a Scavenging Hyenákra gondolni, amik már a játék korai szakaszában hatalmasra hízhatnak.

Az alábbiakban a hivatalos kiírásra érkező pályamunkákból szemezgettünk, érdemes megnézni a terveket, mivel simán benne van, hogy valamelyik visszaköszön a játékban is.

Az alternatív hősökért és Hero Powerekért kattintsatok Griseldára!

Nektek melyik a kedvenc hős + HP kombótok?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!