Már csak pár napotok van az idei cél elérésére, hamarosan zárul a szezon!

Már csak pár napotok van az idei cél elérésére, hamarosan zárul a szezon!

Megkezdődött a végső visszaszámlálás a 2019-es szezon végéig!

A játék kilencedik szezonja hamarosan lezárul, majd váltásképp érkezik az új Idézők Szurdokának bővített verziója az átdolgozott elemi sárkányokkal együtt. Azonban ne rohanjunk ennyire előre, hisz ez majd csak november 20-án lesz, addig is viszont még van pár napunk.
Az idei rangsorolt szezon november 19-én zárul, így még van kicsivel több mint három, de már órákkal kevesebb, mint négy napotok a kívánt rang elérésére és a szakaszjutalmak bezsebelésére, ha még esetleg nem lennének meg.

Az idei jutalom pedig nem más, mint a Victorious Aatrox hőskinézet, melyről már korábbi cikkekben is beszéltünk. A szokásokhoz híven most is szükséges hozzá a Honor level 2. Ami idén picit megzavarhatta a játékosokat, hogy TFT játékmódban nem kellett a Honor level 2, és ebből vontak sokan téves következtetést ide is. A Teamfight Tactics-nál cuki kis pingvineket lehetett nyerni, nem Kicsi Legendát, csak emote-ot, aki olyan színű kardot és koronát viselt, amilyen rangban végeztünk. Aatroxot egyébként a népszerűsége miatt választották, ha erről lemaradtál volna, alábbi cikkünkben pótolhatod azt. Amennyiben legalább 2 várólistán elértük az Arany szintet, úgy az Aatroxnak a chromája is üti majd markunkat.

Tehát ha még nem értétek el a célotokat, akkor tessék megpörgetni, ugyanis hamarosan zárul a kilencedik szezon!

Ti milyen rangban zárjátok a szezont? Írjátok meg nekünk hozzászólásban!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

 

Kövess Minket!