Ingyenes a hétvégén a Company of Heroes 2, és meg is marad!

Egy hétvége áll most rendelkezésre, hogy egy forint elköltése nélkül begyűjtsétek az egyik legjobb 2. világháborús stratégiai játékot, és ez örökre a tiétek.

Az RTS jobban mondva a Real Time Strategy, vagyis röviden a stratégiai játékok alkonya talán már leáldozott, mindenesetre van néhány olyan alkotás, amelyről egyszerűen nem lehet megfeledkezni. Ezek közül az egyik, a Relic Entertainment zászlóshajója a Company of Heroes címet viseli. Az egyik legjobb második világháborús játék a maga nemében, és a mai napig több ezren játsszák.

Most nem kell mást tennünk, mint elindítani a Steamet, megkeresni a játékot és hozzáadni a könyvtárunkhoz, majd onnantól ingyen a miénk lesz az idő végezetéig. Ez az akció csak egy a sok közül, ugyanis november 24-ig ezen kívül a játék első részét, illetve bármelyik DLC-jét 75%-os leárazással vásárolhatjátok meg.

Korábban a COH 2 volt már ingyenes Steamen, illetve Humble Storeban, így elképzelhető, hogy már megvan nektek, de ha valaki kihagyta volna ezt a lehetőséget, most november 17. 19 óráig pótolhatja a beszerzését.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!