Hirdetés

Remek ace-szel válaszolt AmaNEk az utálatos 'bugra' - Továbbjutók az EPL A csoportjából

Lezárult az A csoport küzdelme, megvannak a továbbjutók. 

Hirdetés

Három napnyi küzdelem után lezárult az EPL második szakasza, már ami az A csoportot illeti. a BIG, a North, a G2 és a NiP küzdött egymással szerda óta, de hiába voltak négyen csak a két legjobb juthatott tovább. Lássuk milyen eredmények születtek tegnap.

G2 vs BIG

A kevésbé lényeges és a sokkal inkább kiszámítható meccsel indult tegnap az este, a két csapat az Inferno, Dust2, Train pályákon csapott össze. Azaz csak csapott volna, hiszen elég volt Inferno és Dust2 is, hogy a francia többségű csapat behúzza a győzelmet. Ezen talán nem is lepődtünk meg annyira, hiszen bár bőven tud még hibázni a G2 is, a BIG most már hónapok óta keresi a játékát, eddig inkább kevesebb, mintsem több sikerrel. 

Volt azonban egy érdekes pillanat a meccsen. AmaNEk Inferno 11. körében tabseN molotovjától esett el, ami önmagában nem lenne egy ritka dolog, egy bug miatt most mégis az. Bármennyire is tökéletes volt tabseN tekercs/koporsó molotovja, a francia már rég felugrott a koporsó tetejére, méterekkel volt a lángok fölött, mégis elégett. Nem egy új hibáról beszélünk, évek óta tapasztalunk ilyeneket akár MM közben is, pontosan ezért bosszantó ez a bug.

Szerencsére AmeNEk nem sokáig bosszankodott az eseten, a 13. körben egymaga állította meg a B lerakóra érkező német offenzívát. Végül 16-12-re nyerte Infernot a G2, Dust pedig pedig még fölényesebb győzelmet arattak, 16-6-ra győzték le ellenfelüket. A G2 így már biztosan ott lesz december első hetében, az ESL Pro League 10. szezonjának döntőjében.

North vs NiP

Bár nem játszott rosszul a North a napokban, a legtöbben a NiP győzelmét várták, különösen miután a G2 csapatát is simán el tudták verni. A svédek azonban a legrosszabbkor hozták elő a gyengébb formájukat. Overpasson ha szorosan is, de kikaptak 19-22-re, míg a saját maguk által választott Nuke-on labdába sem tudtak rúgni, 16-5-re nyert a dán alakulat. 

Sok hibával és pontatlanul játszott a NiP, mintha teljesen kicserélték volna őket az előző két naphoz képest. A North győzelme után a dánok és a svédek is 6-6 ponttal álltak a tabellán, de miután a dánok köraránya jobb volt, és az egymás elleni mérkőzés is a North győzelmével ért véget, a NiP kiesett, a North pedig bejutott a döntőbe.
Szerencsére a hétvégén sem maradunk CS:GO nélkül, három napon keresztül küzdenek majd meg egymással a B csoport csapatai. Ma este 18:25-től jövünk a Faze és a Vitality roppant izgalmasnak ígérkező összecsapásával, később pedig a HellRaisers és a fnatic játszik majd.

Nézd meg esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Légy Te az első hozzászóló!
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?