Lassú animációk miatt szenvednek a mobilosok

Lassú animációk miatt szenvednek a mobilosok

Messze nem lett tökéletes a Battlegrounds mobil eszközökre készített verziója.

Nagyítóval kell keresni azokat a Hearthstone játékosokat, akik a Battlegrounds érkezése óta rányomtak a "Play" gombra. Mivel nincs értelme grindolni a Legend helyezéseket és amúgy is Shamanstone-ról szól a Standard, SN1P-SN4P Warlock - Secret Mage - Odd Rogue-ról a Wild, ezért a streamerek és profi mezőny inkább elvonult "pihenőre" és a Battegroundsban, vagy a Legends of Runeterrában találja meg a boldogságát. Hiába azonban az újdonság varázsa, hiába a mobilos kliens nyújtotta lehetőség, az élményből rengeteget elvesz, hogy nem sikerült továbbra sem optimalizálni a Battlegrounds ezen verzióját. De miért is szenvednek hátrányt azok, akik szeretnének élni a mobilitás nyújtotta előnyökkel?

Dancin' Deryl anomáliák

A táncoló Murloc nem tartozik jelenleg az abszolút legerősebb hősök közé, de bátran ki lehet venni azoknak, akik szeretnének folyamatosan adni-venni a Tavernben. A Hero Power ugyanis minden egységeladásunk után +1/+1-et ad két random lénynek a megvásárolhatóak közül. Sajnos Dery Hero Powere miatt jelentős frusztráció ütötte fel a fejét a mobilosok között, ugyanis a röpködő kalapok "belagoltatják" a gyengébb készülékeket. Ennek köszönhetően az adott köridő alatt alig lehet érdemben akciókat végrehajtani.

Egyéb problémák

Szintén a mobilosok szívhatják a fogukat a nem specifikusan hősökhöz kapcsolódó lassúságok miatt is. A három azonos nevű lény összeolvadása is időbe telik, plusz a Rewardok beváltása sem a legegyszerűbb dolog egy mobil eszközön. Továbbá a folyamatos rollolások és adás-vételek kivitelezése is akadályokba ütközhet, mivel nem egérrel, hanem egy aprócska képernyőn, az ujjunkkal kell megvalósítani ezeket a műveleteket. 

Nem csak mobilokon és tableteken lehet hibákkal találkozni, PC-n is felütötte a fejét egy-két kisebb nagyobb akadály. 

Game trying to stop me from playing the worst tribe. from r/hearthstone

A fenti videóban található bug többeknél is előfordult, ami főleg akkor frusztráló igazán, amikor pont egy triplát raknánk össze. Mivel a Battlegrounds bétában van, ezért ezek a hibák elnézhetőek (még), de a jövőben komoly tesztelésnek kell alávetnie a Blizzardnak az új játékmódot, ha tényleg szeretné a közösség szimpátiáját elnyerni. Addig is a mobilosok inkább Dancin' Derylt (és úgy az egész Battlegrounds módot) ne erőltessék, ha régebbi készülékkel rendelkeznek.

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!